(foto, video) S-a lăsat mult așteptat! Carla’s Dreams a lansat videoclipul piesei „Dragostea din plic”

romanburlacaofficial_6_3_2017_17_57_44_782

Bucurie mare astăzi pentru fanii proiectului Carla’s Dreams! După mai bine de un an, în sfârșit au fost lansate piesa și videoclipul la „Dragostea din plic”. Membrii formației spun că așteptarea a meritat pentru că a ieșit așa cum și-au dorit-o și speră că va plăcea fanilor.

Chiar dacă sună ca o baladă de dragoste, noua lor melodie spune de fapt o poveste tristă despre iubirea la distanță. „A plămădit-o mult, dar a ieșit așa cum am vrut. O să fie departe de multă lume, dar noi ne mândrim cu rezultatul obținut, pentru că nouă ne plac mâțele care vorbesc.”, spune Sergiu, solistul trupei.

Filmările videoclipului au avut loc în luna august 2016 și au durat două zile, iar locația aleasă pentru filmări a fost Muzeul Zemstvei din Chișinău.

 

 

Potrivit solistului din Carla’s Dreams, videoclipul este special pentru că are cel mai puternic cast din cele făcute până acum. Astfel, la crearea acestuia și-au adus aportul 15 actori și un motan – printre aceștia se numără Daniela Burlaca care joacă rolul unei dame de companie, stilistul Dan Prisacari, solistul unei trupe muzicale, Sergiu Voloc şi Pavel Golan – lucrători tehnici, actrița Ana Tkacenko care joacă rolul unei chelnerițe și alți actori ce interpretează roluri precum pseudo-inteligenți, prostituate, bețivi, gangsteri.

Piesa face din cel de-a treilea album, NGOC, lansat de faimosul proiect muzical în luna mai 2016, în cadrul unui concert la Arenele Romane din București.

Piesa a fost lansată încă în februarie 2016, în cadrul matinalului de Kiss FM, unde a fost interpretată în varianta acustica:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente