Trei copii ar fi putut suferi în urma unui incendiu care a izbucnit în această dimineață într-un apartament din localitatea vatra. Conform informațiilor preliminare minorii se aflau de unii singuri acasă, atunci când în locuință a izbucnit incendiul.

Pompierii au fost solicitați pentru intervenție la ora 9.46 de minute. La fața locului au acționat două echipaje de salvatori care au reușit să localizeze incendiul fără ca acesta să obțină răspândire.

Băieții cu vârstele de 17, 8 și 1 an au reușit să se evacueze până la venirea echipelor specializate. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Incendiul a fost lichidat la ora 11.00. În urma ardeii au fost afectate bunurile materiale din interiorul unei odăi.

Conform primelor cercetări o versiune preliminară înaintată este scurtcircuit în rețeaua electrică a apartamentului. Tote circumstanțele urmează să fie stabilite.

Serviciul Situații Excepționale atenționează oamenii, care au în grijă minori să nu-i lase nesupravegheați de unii singuri în casă. Mai mult, pompierii îndemnă persoanele să respecte regulile anti-incendiare. De la începutul anului în țară au avut loc 339 incendii în care decedat 37 de persoane.