(foto, video) Gigi Hadid, modelul momentului, poartă val pe coperta revistei Vogue Arabia

gigihadid_4_3_2017_18_25_2_657

Top modelul momentului Gigi Hadid a fost aleasă să apară pe coperta primului număr al noii ediții a revistei Vogue Arabia care o prezintă într-o imagine senzuală în alb-negru, purtând un văl brodat pe cap, care îi lasă la vedere o parte a chipului frumos fardat, relatează Agerpres.

Top-modelul de 21 de ani, de origine palestiniană și olandeză, a fost aleasă de responsabila noii ediții a revistei Vogue, Deena Aljuhani Abdulaziz, deoarece „Hadid întruchipează generația dinamică și antreprenorială de mâine”.

Imaginea realizată de fotografii olandezi Inez Van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, evocă rădăcinile arabe ale modelului. „Țările din lumea arabă meritau de mult un loc în istoria modei”, a declarat Abdulaziz pe site-ul Vogue.

 

inezandvinoodh_4_3_2017_18_23_26_794

COVER_Final2_web

SH17005-AVO-04i-IV-RGB-3

SH17005-AVO-03D-IV-RGB-1

 

Acesta este motivul pentru care „nu există un chip mai frumos decât cel al lui Gigi pentru primul număr al Vogue Arabia”, a subliniat editoarea Vogue Arabia.

Vogue Arabia reprezintă a 22-a ediție internațională a revistei Vogue, iar primul număr tipărit va fi lansat pe piață la 5 martie în Orientul Mijlociu și în nordul Africii, dar și în orașe occidentale precum Londra, Paris sau Milano.

Revista — atât în arabă cât și în engleză — a apărut în octombrie anul trecut în variantă online, iar acum este lansată pe hârtie cu primul număr din martie intitulat ‘Reorienting Perceptions’.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente