(foto) Destinații ideale pentru vacanța de primăvară: 5 locuri deosebite pentru experiențe „înfloritoare”

13544271914_61c75c3a55_o

O vacanță de primăvară poate fi cea mai bună decizie cum acest anotimp este ideal pentru a te bucura de spectacolul naturii. Iată 5 destinații perfecte în care să ai parte de o vacanță „înfloritoare”, la preturi decente, potrivit celor de la wall-street.ro.

Vacanța de primăvară: Keukenhof

 

Keukenhof este poate cea mai bună destinație pentru o vacanță de primăvară, fiind cea mai mare gradină de flori din lume, cu 7 milioane de lalele în aproape toate culorile. Se afla în Olanda, în orășelul Lisse, situat la o oră cu autobuzul de Amsterdam. Keukenhof nu mai are nevoie de nicio descriere, este pur și simplu o lume colorată viu care te va fermeca pe loc. Bineînțeles, primăvara este cea mai buna perioadă pentru o plimbare prin „Gradina Europei”.

La Keukenhof ajungi cu autobuzul expres 858 de la aeroport (24 euro/persoana/călătorie întors+intrarea la gradina botanică) sau din centru cu autobuzul 197 sau 858 (29 euro/persoana/călătorie dus-întors+intrarea la gradina botanică).

Vacanța de primăvară: Madeira

 

Madeira, insula portugheză din Atlanticul de Nord, uimește prin verdele grădinilor si pădurilor și a devenit un magnet pentru turiști din întreaga lume. Madeira este considerată o insulă a primăverii eterne, sentiment care este sărbătorit prin Festivalul Florilor intre 7 și 14 aprilie. Însă, insula portugheză este o combinație feerică între peisaj „inflorit”, plaje aurii și munții înverziți, ideală pentru o vacanță de primăvară.

Vacanța de primăvară: Japonia

 

În Japonia, cireșii infloriți sunt destinația primăverii. Cireșii infloresc în luna mai și transformă Japonia într-un spectacol al naturii. În cele din urma, Japonia este o combinație de natura spectaculoasă, cireși infloriți și muntele Fiji, dar și high tech, așa că merită să fie pe Bucket list-ul tău cu locuri de vizitat primăvară.

Vacanța de primăvară: Paris

 

Deși multi vor sa meargă în Paris de Ziua Îndrăgostiților, „orașul luminilor” este cu adevărat frumos și înfloritor la propriu pentru o vacanță de primăvară, între aprilie și mai. Atunci, Parisul se transformă într-un spectacol al naturii datorilor grădinilor sale cu pomi infloriți și flori. De la Grădinile Luxemburgului, Gradinile Tuileries, Parcul Villetes, Parcul Bellville, Parcul Bercy și inclusiv Champs de Mars de unde puteți admira Turnul Eiffel, toate va vor impresiona. Nu mai spun de Grădinile de la Palatul Versailles.

Vacanța de primăvară: Tenerife

 

Poate că la prima citire Tenerife pare o destinație de lux, pentru care crezi că ai nevoie de un portofel generos. Adevărul este că insula spaniolă din Canare este un loc special, în care regăsiți mare, plaja cu palmieri, munți și chiar un vulcan. Și este atât pentru tineri dornici de aventura, cupluri, cât și pentru familii. În plus, în Tenerife vremea este ideală tot timpul anului, fapt ce îi aduce denumirea de „Insula Primăverii Eterne”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente