(video) Unde-s tinerii. Ioana Isac, despre poezie în era tehnologiilor: Publicul nu mai vine la tine, așteaptă tu să mergi la el

17121594_1554635254565619_2086458650_o

„Te scriu, poezie… așa cum te știu” – așa își întâmpină Ioana Isac cititorii pe blogul său. Acolo scrie din 2009, timp în care a adunat în colecție sute de versuri și tot atâtea experiențe. Una dintre cele mai recente creații ale sale este o audiopoezie lansată pe muzica unui artist din Cluj. În continuare, Ioana vrea să dezvolte acest concept și să unească mai multe forme ale artei într-una singură.

Prin clasa a VI-a, Ioana înțelegea că poezia este mai mult decât o înșiruire de cuvinte în rimă și tot pe atunci începea să scrie. Treptat, Ioana s-a maturizat și la fel și poezia ei.

Se întâmplă des ca femeia să fie protagonista poeziilor sale, și asta pentru că Ioana are mesaje de transmis, în special pentru bărbați, pe care speră să îi ajute să deschidă anumite uși.

Ioana este o poetă a tehnologiilor. A înțeles că publicul de azi nu mai merge să caute arta, dar artistul este cel care trebuie să-i bată în ușă. Din acest motiv, Ioana a lansat recent o audiopoezie pe muzica lui Mișu Indrei (Musai Soundworks).

Poeziile Ioanei le găsiți pe blogul său, Umbra’s Blog. Mulțumim, Cocoșul Roșu, pentru locație.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente