Provocare pentru iubitorii de bere: Ajutați la crearea topului celor mai bune beri moldovenești

finishcollage

Unul din iubitorii de bere din Moldova a provocat comunitatea să ajute la crearea unui top a celor mai bune beri produse și create îi Moldova pe cea mai populară platformă de recenzii pentru bere: RateBeer.

„Tuturor ne plac competițiile și clasamentele. Care este cea mai bună bere din Republica Moldova? Cel mai bun berar? Bar?

Ar fi simplu de răspuns dacă toată lumea ar da o notă pe RateBeer. Un vot sau două nu sunt destule, e nevoie de măcar 10 pentru un clasament relevant.

Haideți să dăm o notă pentru o bere locală, oricând gustăm ceva nou. Prin asta îi ajutăm pe cei mai buni berari să se evidențieze și pe consumatori să găsească berea bună. În plus, ne distrăm cu toții cu statistici și diagrame!” scrie Dorin Nicolaescu-Musteață unul din cei mai experimentați degustători de bere din Moldova în grupul iubitorilor de bere din Moldova.

La 1 martie 2017, în topul celor mai bune bere produse în Moldova se găsesc beri de la Lumencraft, Litra și Elvis. Topul este important și pentru persoanele care vizitează Moldova și caută bere locală. Potrivit informațiilor care sunt acu pe platformele de recenzii, Moldova este abia pe locul 36 în topul berilor europene.

Pentru a ajuta la top puteți lăsa o recenzie aici: Rate Beer Moldova

ratebber

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente