Șase tineri, câștigători ai concursului „Tehnici moderne de promovare a turismului rural, în contextul DCFTA / ZLSAC”, organizat de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, au avut parte de o vizită de studiu memorabilă în cinci țări. În acest fel, studenții au avut oportunitatea să descopere, să cunoască și aprecieze potențialul turistic al statelor UE.

Călătoria cu autocarul prin România, Ungaria, Austria, Cehia și Slovacia a fost pentru tinerii noștri o adevărată aventură predominată de mult zâmbet și emoții pozitive. Câștigătorii concursului au reușit să colecționeze un amalgam de impresii și fotografii pe care sunt gata să le împărtășească și cu cititorii #diez. Vezi mai jos prezentările tinerilor:

1#. Cătălina Ionașcu, studentă CNC al ASEM, Specialist Turism;

catalina
(video) Unde-s tinerii. Cătălina Ionașcu, tânăra care crede în turismul de acasă: „Trebuie să ne valorificăm autenticitatea”

2#. Cristian Șchipu, student USM, Facultata de Drept;

cristian

3#. Cristina Bulat, studentă ASEM, Specialitatea PR și Reclamă 

cristina

4#. Dumitru Pacalo, student UPS „Ion Creanga”, specialitatea Graphic Design;

dima

5#. Doina Sîrbu, studentă ASEM, Facultatea REI; doina

6#. Nicolae Pascaru, student USM, Facultatea de Drept

nicolaie

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

(doc) Cum se vede „Moldova necunoscută” printr-un ghid turistic elaborat de câțiva tineri