Eurasian Business Conference te invită pe 1 aprilie la Summit Events & Conference Center, începând cu ora 9.00, la seminarul „Managementul prin valoare - soluția pentru succes”. Timp de o zi, vor avea loc prezentări inedite susținute de speakeri de talie internațională, precum și o serie de ateliere de lucru unde vei avea posibilitatea să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale. Prezentările trainerilor vor concentra reguli esențiale, teorii, dar și artificii ale acestui domeniu.

De ce să participi ?

#1. Beneficiezi de cele mai bune practici și cunoștințe în domeniul dezvoltării și de management al afacerilor, aplicat de către antreprenori cunoscuți în Europa și Asia;

#2. Vei învăța practic instrumente de management și managementul afacerilor;

#3. Vei ajunge să cunoști și să interacționezi cu vorbitori internaționali;

#4. Îți vei face contacte cu oameni din diverse profesii;

#5. Vei învăța abordări științifice și ce presupune conceptul de a conduce;

#6. Vei învăța cum să pui în aplicare principii solide și valori în deciziile de zi cu zi.

Conferința de afaceri Eurasiatică este primul eveniment de acest gen organizat în Republica Moldova și din regiune, reunind vorbitori, antreprenori, studenți, profesori și oameni cu inițiative sociale din Eurasia.

Limba de prezentare și traducere: română, rusă și engleză.

Zone acoperite: Economie, Management, Tehnologia Informației, Leadership, Marketing, Antreprenoriat, resurse umane, logistică etc.

Eurasian Business Conference oferă o platformă pentru antreprenori, profesori, cercetători, studenți, având drept scop dezvoltarea antreprenoriatului la un nivel excelent și corect, precum și managementul performanței.

Vezi programul integral aici.

Nu pierde timpul, completează formularul și participă la conferință.