Vrei să știi rețeta unui discurs bun? Atunci participă la un program de instruire în arta oratorică

z2

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani sunt invitați să aplice la Programul de instruri în arta oratorică. Scopul acestuia este de a îmbunătăți abilitățile participanților în „arta vorbirii”.

Organizatorii au pregătit un curs original și inovativ, în cadrul căruia vor fi cuprinse toate aspectele, calitățile și necesitățile unui bun orator.

Absolvenții programului vor poseda abilități vaste cu privire la metodele de exprimare corectă în fața publicului, ținuta în timpului unui speech și idei pentru a combate fricile personale în fața unei audiențe. Valorile promovate în cadrul activităților interactive se includ în motoul clubului: „Atitudine. Angajament. Ambianță. Antrenament. Aptitudine”. Participanții vor avea parte de o experiență inedită și posibilitatea de a proiecta cele învățate în viața personală.

Doritorii de a participa pot completa formularul de participare până la 14 martie 2017. Sunt așteptați toți tinerii care sunt interesați de proiect, de dezvoltarea personală și de arta oratorică.

Programul este un proiect al „Clubului Oratorilor”, un grup de inițiativă care promovează dezvoltarea aptitudinilor de oratorie, prezență scenică și exprimare coerentă a gândurilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente