(video) Lactate cu termenul de valabilitate modificat urmau să ajungă în magazinele din Capitală

1

Percheziţii inopinate au fost desfășurate de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Ciocana, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, la depozitul unei întreprinderi specializate în depozitarea şi comercializarea produselor lactate în asortiment. În rezultatul verificărilor, poliţiştii au depistat grave încălcări ale legislației, privind protejarea drepturilor şi protecţia consumatorilor.

Astfel, au fost depistate lăzi cu produse lactate în asortiment cu termenul de valabilitate modificat, având în vedere că polițiștii au făcut verificări în ziua de 24 februarie curent, iar pe ambalaje era aplicată data producerii de 25 februarie 2017. În acest context, forţele de ordine au solicitat explicații agentului economic, privind aplicarea inscripției termenului de producere cu o zi în avans. Responsabilii n-au putut oferi un răspuns concret. Este de menționat că produsele lactate în valoare de 110.000 de lei urmau să ajungă în piețele şi magazinele din Capitală, respectiv polițiștii au decis ca să fie returnate producătorului.

Cercetările privind stabilirea tuturor circumstanțelor continuă, iar responsabilii întreprinderii riscă sancțiuni cu amenzi în mărime de 10.000 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente