OSCAR 2017: Emma Stone și Casey Affleck sunt cei mai buni actori în rol principal

emmacollage
Foto: Playlist

Emma Stone din filmul „La la land” și Casey Affleck din „Manchester by the Sea” au câștigat premiile pentru cei mai buni actori în rol principal la cea de-a 89-a ceremonie de decernare a premiilor OSCAR.

Emily Jean „Emma” Stone, născută la 6 noiembrie 1988, este o actriță americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul din filmul Easy A. Stone a făcut parte din serialul de televiziune Drive, debutul ei pe marile ecrane fiind în rolul lui Jules, în comedia Superbad în anul 2007. Ea a apărut în filme precum The House Bunny (2008), Ghosts of Girlfriends Past (2009), și în pelicula horror Zombieland sau în comedia indie Paper Man în 2009. În anul 2010 a fost vocea lui Mazie din filmul Marmaduke și a jucat în filmul care i-a adus și o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un muzical sau o comedie. În 2011 a jucat în Crazy, Stupid, Love și The Help, pentru care a primit critici pozitive, filmele bucurându-se de un mare succes comercial. Stone va juca rolul lui Gwen Stacy în filmul Amazing Spider-Man, o replică a clasicului Spider Man.

Casey Affleck s-a nascut la data de 12 August 1975 și este un actor american nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur și SAG. Este cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat în filmele Good Will Hunting, Ocean’s Eleven, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford și Gone Baby Gone. Este fratele mai mic al lui Ben Affleck.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente