Este ultima duminică din această iarnă, însă temperaturile ne permit să ne facem planuri de ieșit în oraș. Iată recomandările noastre.

#1. FIRST LEGO League Moldova


Peste 300 de elevi din întreaga țară vor participa în perioada 25-26 februarie 2017 la a treia ediție FIRST LEGO League Moldova – cea mai importantă competiție în domeniul tehnologiei și roboticii, dedicată copiilor și adolescenților de 9-16 ani. FIRST LEGO League Moldova se va desfășura în incinta Liceului „Gheorghe Asachi” din Chișinău. Evenimentul este organizat de către Proiectul de Competitivitate din Moldova și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenției Suedeze pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida) în cadrul Programului național de studiere a roboticii „ROBOCLUB”, sub patronajul Ministerului Educației. Detalii aflați aici și pe Facebook.

 

#2. Expoziție de pisici cu programul distractiv

Începând cu ora 10:00, la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”are loc o expoziție de pisici. Detalii despre eveniment aflați aici.

 

#3. Confecționarea mărțișoarelor din dantelă

Dacă îți dorești să confecționezi un mărțișor, atunci alătură-te entuziaștilor de la Biblioteca „Ion Creangă” (str. Sciusev 65). Pentru participare la atelier ai nevoie de: dantele de culoare albă și roșie ( d=1,5 cm ), perle albe, boldișor, ac, ață și foarfece. Evenimentul începe la ora 12:00. Vedeți aici detalii.

 

#3. Lansarea reţelei animatorilor culturali din Moldova

Rețeaua animatorilor culturali din Moldova își dă întâlnire duminică, de la ora 14:00, la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu. Dacă ești interesat de activitățile lor sau vrei să devii un animator cultural, ești invitat la eveniment. Află aici detalii.

 

#4. Decide Success: You Ain’t Dead Yet!

Duminică, 26 februarie 2017, ai posibilitatea de a-ți decide succesul, în cadrul proiectului „Decide Your Succes: You Ain’t Dead Yet!”. Ai posibilitatea de a afla 4 istorii de succes, care vor conține 8 sfaturi pentru propria dezvoltare. Prețul de participare: 100 de lei. Ora și locația: Tucano Coffee, ora 18:00. Află aici detalii.

 

#5. Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc”

Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” de Camil Petrescu, revine pe scena teatrului „Geneza Art” într-o nouă distribuție. Evenimentul începe la ora 18:30. Prețul biletelor: 100 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

 

#6. Spectacolul „Anonimul Venetian revine”

Și Teatrul „Mihai Eminescu” vă așteaptă la un spectacol frumos. „Anonimul venețian” începe la ora 18:30. Aflați aici detalii.

 

#7. Spectacolul „Traviata”

Pentru o seară deosebită, aveți ocazia să urmăriți spectacolul „Traviata”, opera în patru acte de Guiseppe Verdi, la Teatrul de Operă și Balet. Spectacolul începe la ora 16:00. Urmăriți aici detaliile.