Recomandări de evenimente pentru 26 februarie, ultima duminică de iarnă

Z5RA9YRB6B

Este ultima duminică din această iarnă, însă temperaturile ne permit să ne facem planuri de ieșit în oraș. Iată recomandările noastre.

#1. FIRST LEGO League Moldova


Peste 300 de elevi din întreaga țară vor participa în perioada 25-26 februarie 2017 la a treia ediție FIRST LEGO League Moldova – cea mai importantă competiție în domeniul tehnologiei și roboticii, dedicată copiilor și adolescenților de 9-16 ani. FIRST LEGO League Moldova se va desfășura în incinta Liceului „Gheorghe Asachi” din Chișinău. Evenimentul este organizat de către Proiectul de Competitivitate din Moldova și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenției Suedeze pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida) în cadrul Programului național de studiere a roboticii „ROBOCLUB”, sub patronajul Ministerului Educației. Detalii aflați aici și pe Facebook.

 

#2. Expoziție de pisici cu programul distractiv

Începând cu ora 10:00, la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”are loc o expoziție de pisici. Detalii despre eveniment aflați aici.

 

#3. Confecționarea mărțișoarelor din dantelă

Dacă îți dorești să confecționezi un mărțișor, atunci alătură-te entuziaștilor de la Biblioteca „Ion Creangă” (str. Sciusev 65). Pentru participare la atelier ai nevoie de: dantele de culoare albă și roșie ( d=1,5 cm ), perle albe, boldișor, ac, ață și foarfece. Evenimentul începe la ora 12:00. Vedeți aici detalii.

 

#3. Lansarea reţelei animatorilor culturali din Moldova

Rețeaua animatorilor culturali din Moldova își dă întâlnire duminică, de la ora 14:00, la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu. Dacă ești interesat de activitățile lor sau vrei să devii un animator cultural, ești invitat la eveniment. Află aici detalii.

 

#4. Decide Success: You Ain’t Dead Yet!

Duminică, 26 februarie 2017, ai posibilitatea de a-ți decide succesul, în cadrul proiectului „Decide Your Succes: You Ain’t Dead Yet!”. Ai posibilitatea de a afla 4 istorii de succes, care vor conține 8 sfaturi pentru propria dezvoltare. Prețul de participare: 100 de lei. Ora și locația: Tucano Coffee, ora 18:00. Află aici detalii.

 

#5. Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc”

Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” de Camil Petrescu, revine pe scena teatrului „Geneza Art” într-o nouă distribuție. Evenimentul începe la ora 18:30. Prețul biletelor: 100 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

 

#6. Spectacolul „Anonimul Venetian revine”

Și Teatrul „Mihai Eminescu” vă așteaptă la un spectacol frumos. „Anonimul venețian” începe la ora 18:30. Aflați aici detalii.

 

#7. Spectacolul „Traviata”

Pentru o seară deosebită, aveți ocazia să urmăriți spectacolul „Traviata”, opera în patru acte de Guiseppe Verdi, la Teatrul de Operă și Balet. Spectacolul începe la ora 16:00. Urmăriți aici detaliile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente