Concurs pentru elevi și studenți: Scrie un eseu în limba engleză și ai șansa să câștigi 1 000 de lei

O0V6U9F7UH

Centrul Lingvistic American Buiucani invită elevii și studenții să participe la concursul internațional de eseuri All WRITE Competition. Doritorii se pot înscrie pentru evenimentul public, care va avea loc pe 10 martie, ora 16.00, în incinta Bibiotecii Municipale Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Tot ce trebuie să facă cei ca vor să participe (elevii claselor VI-XII și studenții anilor I-III) este să se înscrie completând formularulsă se prezinte la data, ora și locul stabilit şi să redacteze un eseu creativ, în limba engleză, la unul dintre cele două subiecte secrete propuse.

Se apreciază creativitatea şi modul de exprimare a gândurilor în limba engleză. Nu se pune accent pe ortografie sau greșeli gramaticale. Toate lucrările vor fi evaluate de un juriu internațional, iar rezultatele vor fi anunțate la sfârșitul lunii martie. Câștigătorul va intra în posesia premiului de 1 000 de lei oferit de către Centrul Lingvistic American Buiucani.

Concursul are drept scop promovarea limbii și culturii engleze. Mai multe detalii aflați de la organizatori: American Language Center Buiucani. Contacte: Chișinău, str. Ion Creangă 16/2, Tel. 022243337, 067120101.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente