(video) Baker Street: Ce părere au elevii despre sistemul de învățământ din Moldova și ce schimbări ar face

1

O nouă emisiune a apărut în mediul online. Este vorba de „Baker Street” – prima emisiune ce ascultă, discută și transmite părerile oamenilor, iar primul episod i-a avut în prim plan pe elevi și sistemul de învățământ din Republica Moldova.

În cadrul emisiunii, mai mulți elevi au fost întrebați ce părere au despre sistemul de învățământ din școli, ce schimbări ar face, dar și care ar trebui să fie atitudinea profesorilor față de elevi. Tinerii au comentat din perspectiva lor aceste aspecte și au încercat să ofere și câteva soluții pentru crearea unui sistem de învățământ mai bun.

Acesta este primul episod al emisiunii care are drept scop să facă auzite vocile oamenilor. „Fiecare dintre noi are păreri diferite cu privire la problemele de ordin social. Noi ne-am propus să facem auzite aceste păreri și am selectat reprezentanți pentru anumite grupuri pentru ca poate în acest mod să fim auziți, iar ulterior să putem veni cu soluții”, susține organizatorul proiectului, Cristian Țopa.

În cadrul emisiunii vor fi abordate mai multe probleme de ordin social, iar cel de-al doilea episod va apărea la începutul lunii martie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente