(foto, video) Veronica Buzovoi – tânăra care îmbină cu succes muzica, actoria, modelingul și sportul

veronicabuzovoi_24_2_2017_15_19_26_624

În vara anului 2015 a făcut primii pași în cariera sa muzicală, iar de atunci a avut parte de mai multe experiențe frumoase, printre care s-au numărat piese noi, colaborări cu persoane la care nici nu a visat, dar și succese la nivel personal. Veronica Buzovoi este o tânără talentată care vrea să se realizeze profesional cu mulți pași mici, dar siguri. Este studentă la Finanțe și Bănci, însă este pasionată de modeling, actorie și sport.

„Noul an m-a surprins plăcut oferindu-mi oportunitatea de a face internship în domeniul pe care îl studiez. Astfel acumulez experiență și am posibilitatea de a dobândi noi cunoștințe. Totodată, pe lângă facultate, orele de canto nu lipsesc, la fel și vizitele la studio, unde am început să muncesc la o nouă piesă alături de o echipă profesionistă”, menționează Veronica.

 

veronicabuzovoi_24_2_2017_15_7_55_208

Tânăra face ore de canto de două ori pe săptămână, iar în celelalte zile cântă de fiecare dată când are ocazia, astfel că aproape zilnic acordă ceva timp muzicii, pentru că multă practică duce la dezvoltare și succes. Pentru Veronica, Christina Aguilera și Celina Dion sunt un exemplu demn de urmat, însă nu are un idol în muzică, pentru că toți sunt deosebiți în felul lor: „Am multe piese în playlist, de toate stilurile, începând cu rock și terminând cu romanțe. În prezent am început să o descopăr pe LP, care-mi place foarte mult”.

 

Pe lângă muzică, Veronica face și modeling, care însă e mai degrabă un hobby. Concursul Miss Moldova 2016 a fost pentru ea o experiență nouă și frumoasă, însă nu este sigură că va participa și în acest an: „Am urmat niște cursuri la școala de modeling a Valentinei Vidrașcu, unde am înțeles ce înseamnă și cum trebuie să fie un adevărat model. Nu pot afirma că visul meu cel mai mare este să fiu top model, dar îmi place foarte mult și acest domeniu, de aceea nu ratez nicio oportunitate să cochetez cu modelingul și să particip la concursuri, proiecte și mai multe ședințe foto”.

 

veronicabuzovoi_24_2_2017_15_22_4_903

Pe Veronica ați putut să o admirați recent pe mai multe panouri publicitare din Capitală, unde apărea într-o formă de invidiat, pentru că merge la sală aproape în fiecare zi: „Când eram mică, îmi doream să fiu campioană la gimnastică ritmică, dar uite că nu s-a întâmplat. Cred că de atunci vine pasiunea mea pentru sport, de la acel vis neîmplinit”.

 

1

De ceva timp a început să facă și CrossFit, așa că de două ori pe săptămână practică acest sport împreună cu un antrenor, după care în alte două zile merge la sala de forță. Pe lângă asta mai frecventează antrenamente de Yoga, Pilates, Strech și dans. Serile de weekend sunt predestinate bazinului și zonei SPA. Se mai întâmplă să se abată de la acest program din lipsă de timp, însă încearcă să fie mereu în formă.

„Sunt pasionată și de actorie. Am înțeles asta când am urmat cursurile de modeling, măiestria actorului fiind unul dintre obiectele studiate unde am fost provocată de multe ori să trăiesc diferite stări în anumite situații. Pe lângă asta am urmat și cursuri de actorie de film în cadrul unui proiect unde am învățat cum trebuie să lucrăm în fața unei camere de filmat. Așa a apărut și ideea de a face și cursuri avansate sau poate chiar și o facultate peste hotare în acest domeniu. Muzica, modelingul și actoria sunt împletite cumva între ele, de asta și îmi plac toate.”

 

veronicabuzovoi_24_2_2017_15_26_34_247

Dacă vă întrebați cum de le reușește pe toate, răspunsul este simplu – a fost educată să ducă un mod de viață activ de mică: „Deși e straniu pentru unii, mie-mi place să fiu mereu ocupată, să am multe lucruri de făcut și dacă le mai organizez bine, îmi place ce fac și reușesc să îmbin totul”.

În viitor și-ar dori să studieze, iar în paralel să continue să facă muzică: „Muzica e în mine și nu am cum s-o las”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente