Participă la iExpert – un curs gratuit de 3 luni de dezvoltare a abilităților și calităților de lider

expertcollage

Mișcarea de Tineret Urmașii lui Ștefan, în parteneriat cu Centrul pentru Cooperarea Tinerilor, lansează începând cu 7 martie 2017 un nou proiect național, intitulat „iExpert” – curs de dezvoltare a abilităților și calităților de lider.

Astfel, pe parcursul a trei luni, tinerii selectați să participe în acest proiect vor avea parte de sesiuni informale de comunicare și interacțiune cu cei mai renumiți experți în diferite domenii de interes pentru aceștia. Câteva domenii sunt: Diplomație, Afaceri, Politică, Filosofie, Literatură și Jurnalism etc.

Prima sesiune va avea loc la data de 7 martie într-un local din Chișinău, cu un invitat special la unul din domeniile care urmează a fi determinat drept debutant. Prin urmare, echipa de organizatori va depune efort pentru a crea o atmosferă non-formală tinerilor, ușurând astfel procesul de învățare al acestora.

Tinerii se vor întâlni cu oameni de mare succes din Moldova, care duc faima țării în interiorul și în afara ei. Astfel, tinerii vor cunoaște diverse experiențe de devenire personală și profesională, ceea ce îi va ajuta în mod incontestabil în procesul lor de creștere.

Finalul proiectului este preconizat pentru 3 iunie 2017, care va culmina cu o ceremonie de înmânare a diplomelor de participare și absolvire a cursului „iExpert”.

Tinerii interesați sunt invitați să aplice pentru participare la acest proiect, până la data de 28 februarie 2017, ora 23.00, prin completarea formularului de aplicare.

Formularul de aplicare poate fi accesat aici: iExpert 2017.

Detalii despre proiect pe pagina de Facebook.

 

iexpert

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente