Va participa sau nu Igor Dodon, președintele tuturor cetățenilor, la marșul LGBT?

dodon14

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a fost invitat să participe la marșul LGBT, care va avea loc în luna mai la Chișinău. Invitația a fost făcută de reprezentantul Amnesty International, Veaceslva Tofan, în cadrul prezentării raportului anual privind situația drepturilor omului în lume, 2016/2017. Cu o reacție în acest sens a venit Ion Ceban, care a declarat că președintele va participa la un program de evenimente în susținerea familiei tradiționale.

„În aceste circumstanțe vă comunicăm următoarele: președintele într-adevăr este al tuturor și dlui participă la evenimentele care sunt proprii tuturor în societatea noastră, comune ca și tradiții, obiceiuri, valori. Exact ca și anul trecut, va fi organizat un amplu program de evenimente în susținerea familiei tradiționale la care președintele va participa neapărat. Mai mult decât atât, tot pentru această perioadă sunt preconizate lansarea mai multor inițiative din partea Președinției în sprijinul familiei tinere, a maternității, copiilor, programe care vor avea ca scop fortificarea instituției familiei. Reieșind din cele spuse mai sus, invităm toți cetățenii să se alăture acțiunilor de susținere a familiei tradiționale”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Invitația la marș a fost făcută în contextul în care Igor Dodon a declarat de mai multe oră că este președintele tuturor cetățenilor din Republica Moldova.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente