Comercianții care au ieșit azi la protest riscă să fie amendați. Precizările Poliției Capitalei

4070211

Comercianții care au ieșit astăzi la proteste riscă să fie sancţionați conform art. 225 Codului Contravențional „Blocarea intenţionată a arterelor de transport” cu aplicarea amenzilor în mărime de la 600 lei până la 1 200 lei.

Zeci de comercianți din Piața Centrală au făcut un protest neorganizat și au blocat circulaţia rutieră pe bulevardul Ştefan cel Mare şi strada Tighina. Acțiunea a avut loc în urma verificărilor desfăşurate de angajaţii Serviciului vamal, reprezentanţi ai Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și ofițeri din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, în cadrul unei cauze penale inițiate.

Cazul va fi înregistrat la Inspectoratul de Poliţie al sectorului Centru pentru luare de atitudine şi sancţionare a persoanelor implicate la blocarea intenţionată a carosabilului, creând nemulţumiri şi impedimente participanţilor traficului rutier. Astfel, persoanele

Conform legislaţiei contravenţionale în vigoare, poliţiştii întreprind măsuri specifice de combatere şi prevenire a comerţului ilicit stradal, aplicând sancţiunile prevăzute.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente