(foto) Doi tineri au fost reținuți în momentul când furau dintr-un BMW X3. Au sustras bani și un telefon mobil

1
Foto: politiacapitalei.md

Doi locuitori ai Capitalei cu vârstele de 22 ani şi respectiv 23 ani au fost încătuşaţi de către un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în momentul când au deteriorat geamul lateral al unui BMW X3 şi au sustras bunuri materiale.

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 14.00, când un echipaj 902 patrula pe strada Șciusev 117, unde au observat indivizii suspecți lângă automobil. Aceștia imediat au fost reţinuţi de poliţişti şi au solicitat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani pentru documentarea tuturor circumstanțelor. Proprietarul automobilului s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 32 ani.

Respectiv în cadrul cercetărilor desfășurate la faţa locului polițiștii au constatat că, bănuiții au sustras din automobil geanta victimei, în care se aflau bani în sumă de 1 800 lei şi un telefon mobil de model Samsung S7.

În acest context făptaşii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi cercetaţi penal pentru furt. Ei riscă o amendă în mărime de la 27 000 lei până la 47 000 lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Totodată ofițerii de investigații au iniţiat cercetări în vederea stabilirii complicității acestora în alte cazuri similar.

Photo Credit: politiacapitalei.md
Photo Credit: politiacapitalei.md
Photo Credit: politiacapitalei.md
Photo Credit: politiacapitalei.md
Photo Credit: politiacapitalei.md
Photo Credit: politiacapitalei.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente