(video) Angelina Jolie vorbește în premieră despre divorțul de Brad Pitt. „Supravieţuiesc. Vom fi mereu o familie”

Angelina Jolie Attends „First They Killed My Father” Premiere In Cambodia
Foto: Omar Havana/Getty Images

Aflată în Cambodia, la premiera filmului său „First They Killed My Father”,Angelina Jolie a vorbit pentru prima oară în public, într-un interviu pentru BBC, despre ‘divorţul dificil’ de Brad Pitt şi efectul pe care l-a avut asupra celor şase copii ai săi, dar şi despre lupta pentru custodia copiilor, relatează Agerpres.

„A fost o perioadă foarte dificilă”, a spus Angelina Jolie, vizibil afectată. „Mulți oameni ajung în această situație… Toată familia mea a trecut printr-o perioadă dificilă. Mă concentrez în primul rând asupra copiilor mei, copiilor noștri”, a continuat actrița.

 

 

„Suntem și vom fi mereu o familie și așa reușesc să fac față acestui lucru. Fac față încercând să găsesc o cale prin care să mă asigur că acest lucru, cumva, ne face mai puternici și mai apropiați”, a adăugat Angelina Jolie.

Întrebată despre viitorul familiei ei, ea a spus că „în cinci ani mi-ar plăcea să mă plimb prin lume și să-mi vizitez copiii, sperând că sunt foarte fericiți și că fac lucruri cu adevărat interesante”.

 

angelina-jolie-6-1140x779

 

În același timp, actrița a vorbit despre haosul de fiecare zi din casa din Malibu, California, unde locuiește împreună cu copiii.

„Acum toată lumea este în camera mea — doi hamsteri, doi câini… Este minunat. De obicei când mă trezesc încerc să-mi dau seama cine va plimba câinele, cine va face clătitele și dacă s-a spălat toată lumea pe dinți”, a povestit actrița.

Angelina Jolie și Brad Pitt au format un cuplu în 2004 și s-au căsătorit în august 2014. Actrița a primit custodia unică asupra celor șase copii ai cuplului după ce a înaintat divorțul la finalul anului trecut, invocând divergențe ireconciliabile.

 

 

Actrița a acordat un interviu pentru BBC în Cambodgia, înainte de prezentarea filmului „First They Killed My Father” — povestea reală a genocidului khmerilor roșii văzut prin ochii unui copil — pe care l-a regizat.

Jolie a vizitat prima dată Cambodgia în 2001, pentru turnarea filmului de acțiune „Lara Croft: Tomb Raider”, iar ulterior l-a adoptat pe fiul său Maddox din această țară.

Actrița și cei șase copii ai săi au asistat la premiera mondială a filmului produs de Netflix sâmbătă, în complexul de temple Angkor Wat din apropiere de Siem Reap.

 

angelina-jolie-5

 

Filmul este bazat pe cartea cu același nume a lui Loung Ung, care a fost forțată să-și părăsească casa la vârsta de cinci ani de către khmerii roșii, regimul comunist al lui Pol Pot care a condus țara timp de patru ani în ultima parte a anilor ’70.

Angelina Jolie a spus că speră ca filmul să-i ajute pe cambodgieni să vorbească mai mult despre genocid, în care au murit două milioane de oameni, foarte mulți de foame.

„Am simțit că acest război care a avut loc în urmă cu 40 de ani și ceea ce s-a întâmplat cu acești oameni nu a fost înțeles corespunzător. Nu numai de către lume, ci și de oamenii din Cambodgia”, a spus Angelina Jolie.

Regele Cambodgiei Norodom Sihamoni a fost și el prezent la premieră. El i-a acordat actriței cetățenia cambodgiană pentru activitatea sa de protecție a mediului în această țară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente