Recomandări #diez: Șapte idei să economisești bani în anii de studenție

tips-to-help-students-save-money-1255×857

Viața de student este cea mai palpitantă perioadă a vieții, plină de peripeții, momente de neuitat, dar și de lipsa banilor. Astfel, că echipa #diez vine cu câteva sfaturi utile care te vor ajuta să economisești niște bani pentru o călătorie sau pentru alte necesități, sau pur și simplu pentru zile negre. Iată recoamndăile noastre:

#1. Împrumută cărțile de care ai nevoie pentru studii de la colegii mai mari sau bibliotecă. O altă variantă ar fi să le cauți varianata online.

#2. Vinde orice nu mai ai nevoie: cărți vechi, haine, cadouri care nu-ți mai sunt necesare, lucrări ș.a. Sunt o mulțime de grupuri de vânzare cumpărare pe rețelele sociale sau vezi site-urile de mică publicitate.

#3. Mănâncă mai puțin în oraș, gătește mai mult acasă. Astfel, vei economisi o groază de bani și vei și mânca sănătos.

#4. Urmărește reducerile și profită de ele, caută mereu cele mai avantajoase oferte și planifică-ți cu grijă cumpărăturile.

#5. Instalează-ți o aplicație gratuită de management a cheltuielilor, astfel vei vedea pe ce cheltui cel mai mulți bani și vei putea să-ți optimizezi cheltuielile.

#6. Când planifici o călătorie încearcă să găsești opțiuni de couch surfing.

#7. Renunță la abanomanentele de care nu ai nevoie, de exemplu la sală, TV sau internet. Încearcă să te afilizei cu cineva și să achitați un abonament la doi, de exemplu cel de internet.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente