Oportunitate greu de refuzat! Studenții pot câștiga o bursă de studiu la o universitate din Cehia

maxresdefault
Foto: ytimg.com

Universitatea Masaryk din orașul Brno, Republica Cehă, oferă persoanelor interesate (inclusiv și cetățenilor Republicii Moldova) 10 burse pentru studierea limbii, literaturii și culturii cehe în perioada octombrie – decembrie 2017.

Bursele sunt oferite studenților universităților străine care posedă limba cehă la nivel avansat. În cazuri excepționale, aceste burse pot fi oferite studenților Facultăților de Arte (specialitățile: psihologie, limbă și literatură engleză, limbă și literatură germană, limbi și literaturi romanice etc.). Pentru obținerea bursei candidații urmează să obțină acordul universității în care își realizează studiile.

Cuantumul bursei oferite – 8 000 CZK (lunar pentru cazare – 4 500 CZK).

Pentru aplicare, candidații urmează să prezinte Curriculum Vitae și o scrisoare de recomandare (de la un profesor de limbă cehă din cadrul universității) până cel târziu 30 aprilie 2017. Rezultatele selectării vor fi comunicate până la 30 iunie 2017.

Informații suplimentare despre oferta de burse pot fi obținute la nr. de tel. (+420) 540 495 970 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente