(video) Momentul atacului de la service-ul din Stăuceni a fost surprins de mai multe camere

rsz_screen_shot_2017-02-18_at_11352_pm
Foto: Captură video

Poliția Capitalei a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la vulcanizarea din comuna Stăuceni la care ieri au avut loc focurile de armă în urma cărora un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți.

Potrivit forțelor de ordine, la ora 15.20 serviciul specializat 902 a primit un apel telefonic, precum că la o vulcanizare din Stăuceni s-a iscat un conflict dintre proprietar şi mai mulţi indivizi necunoscuţi, în rezultatul căruia bărbatul de 36 ani ar fi efectuat o împuşcătură în direcţia lor, rănindu-l mortal pe unul dintre agresori.

În cadrul cercetărilor la faţa locului poliţiştii şi procurorii au stabilit că bărbatul care a efectuat împuşcătura, posedă permis de păstrare şi port a armei de foc. Victima s-a dovedit a fi în vârstă de 35 ani, domiciliată în Stăuceni.

Astfel pistolul a fost ridicat de către experţii criminalişti şi urmează a fi supus unei expertize balistice, iar organul de urmărire penală urmează să identifice şi să audieze toţi martorii oculari ai incidentului în vederea stabilirii circumstanţelor veridice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente