(video) MamaLiga atacă România! Un grup de tinere mămici din Chișinău au impresionat la Românii au Talent

show-ul-romanii-au-talent-a-inceput-aventura-epica-a-sezonului-sapte-prima-editie-lider-absolut-de-audienta_10

MamaLiga, un grup de șase mămici extrem de carismatice, au făcut un show senzațional cu un spectacol de dans cu bebelușii în brațe. MamaLiga reprezintă o trupă de dansurile cu copii în sling, fondatoarea căreia este coregrafa Mirela Urușciuc. Trupa de dans a primit patru de „DA” din partea juriului.

Cele șase mămici și cei șase bebeluși cuminți și zâmbitori formează trupa MamaLiga și au prezentat un moment inedit, apreciat de toți cei prezenți în sală. „Mă bucur enorm că apăreți în formula asta! După cum ați văzut, unii copii fie au adormit, fie zâmbeau, deci lor le place atât timp cât sunt inimă pe inimă. Bravo vouă pentru idee!”, a spus încântată Mihaela Rădulescu.

Trupa MamaLiga a primit 4 DA și a părăsit scena în aplauzele publicului.

 

 

Tinerele demonstrează şi altor femei cu bebeluşi că maternitatea nu înseamnă să stai închisă în casă. „Ideea nu a venit întâmplator, a fost bine gândita, încă de pe timpul când eram însărcinată. Ma gândeam că trebuie să facem ceva nou și interesant pentru tinerele mămici. Sunt fericita ca pot oferi mămicilor această doză de bucurie și posibilitatea de a socializa”, declara anterior Mirela Urusciuc, la O Seara Perfecta.

„Când ne-au invitat să participăm la Românii au Talent, am trăit un uragan de stări, iar cea care nu mi-a dat pace cel mai mult a fost nedumerirea. De ce? Cum? Pentru ce? Ca să ce? Suntem doar mame, nu facem dans de performanță, nici n-am avea cum, de fapt, cu nişte copii agățați în cârcă. Ăsta e ditamai show-ul, nu e joc de copii, îmi spuneam. Dar, entuziasmul acestor mămici m-a motivat să ne dăm o şansă. Le sclipeau ochii, le vedeam fericite. Ce altceva mai conta? Acum, când faptul e împlinit, ne uităm în jur şi înțelegem că nu toată lumea a prins ideea. Asta nu e despre dans. E despre talentul de a fi părinte, de a iubi necondiţionat, despre a fi OM. E despre savurarea clipei şi imortalizarea copilăriei. Pace”, a scris Mirela pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente