(foto, video) Am fost și am verificat! Pe 18 februarie, la Underland vă așteaptă muzică bună și 3 tone de izvar

aaaa

Am fost și am verificat, și da, Underland va fi cel mai mare festival subteran din lume. Străzile au fost deja amenajate, muzica sună bine, izvarul se pregătește, iar labirinturile vinăriei sunt gata pentru a întâmpina aproximativ 8.000 de vizitatori.

La Underland, fiecare cartier va fi unul muzical, în ton cu notele vinurilor. Astfel, invitații vor putea vizita trei cartiere – al vinului alb, vinului spumant și vinului roșu. În fiecare cartier va fi amplasată câte o scenă pe care vor evolua trupe muzicale din șapte țări – Germania, Ungaria, Italia, România, Ucraina, Rusia și Moldova, iar muzica se va combina perfect cu vinul aromat.

 

DressCode

În timpul vizitei pe care am făcut-o la Cricova, am reușit să ascultăm și câteva trupe ce vor evolua mâine, și vă asigurăm că muzica lor vă va încânta la maximum. Una dintre trupele ce vor fi prezente la eveniment, „Bandaradan”, a venit din Italia și ne-a mărturisit că este entuziasmată de conceptul evenimentului și nu a ezitat să vină în Moldova pentru a lua parte la unicul festival subteran din lume. „Ne place mult Republica Moldova, mai ales căldura pe care ne-o oferă oamenii de aici. Știam că labirinturile de la Cricova sunt imense, așa că ne-a părut interesantă această idee. Apreciem faptul că prin intermediului acestui festival va fi promovată cultura într-un mod mai deosebit”, a menționat Mateo, unul din membrii Bandaradan.

 

Programul muzical poate fi urmărit în imaginea de mai jos, astfel încât să îi puteți prinde pe cei mai buni artiști.

 

16681527_1353743054646145_9124382359051182537_n

„Am adus zeci de unități de decor, cele trei scene deja au fost instalate, iar zonele au fost amenajate potrivit specificului fiecăreia. La eveniment vor mai fi prezenți jonglori, clovni, statui vii și peste 30 de actori. Pe străzile orașului veți putea intra și pe la Oficiul Stării Civile, unde veți putea încheia căsătorii valabile pentru o zi”, susține Viorel Barbănouă, organizator, agenția PRofile.

 

Cursa Speciala

Pentru cei care nu au chef de distracție, a fost amenajată o zonă specială – Jandarmeria, unde vor fi reținute persoanele fără dispoziție și care nu au degustat vinurile și izvarul. Vizitatorii se vor putea plimba în parcul subteran cu pictori și caricaturiști, care vor face câte un portret pentru fiecare și vor putea admira și tablourile și decorațiunile străzilor.

 

3

„Veți putea participa la Școli de Vin cu degustări și somelieri, precum și la un iarmaroc cu obiecte de artizanat. Vom pregăti 25 de feluri de izvar, aproximativ trei tone, iar în paralel vor fi și puncte de vânzare cu peste 10.000 de sticle”, a spus  Denis Șova, director general al Centrului de Business.

Pe cei patru km de străzi veți avea parte de ateliere și masterclass-uri cu meșteșugari de vază, cu ajutorul cărora veți crea mărțișoare hand-made, sculpturi din lemn, picturi în apă, monede personalizate etc. Doritorii vor putea participa și la o excursie la muzeul vinăriei.

 

4

Un festival reușit este acela unde oamenii se simt cât mai confortabil. Din acest motiv, organizatorii vă informează că temperatura beciurilor este destul de joasă (10 – 14 grade). Pentru confortul dumneavoastră, îmbrăcați-vă mai cald. Sunt binevenite păturelele și eșarfele.

Transportul spre/de la festival va fi disponibil pe 18 februarie, de la ora 10:00 până la 22:00, la interval de 15-20  minute, de la stația de vizavi de circ. Prețul călătoriei este de cinci lei într-o direcție.

Un bilet la eveniment costă 250 de lei. Biletele pot fi procurate în magazinul Cricova, strada Șciusev 96/1 sau pe iTicket.md.

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe Facebook.

Organizatorii evenimentului sunt Agenția de PR și Evenimente „PRofile” și Combinatul de Vinuri „Cricova”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente