Participă împreună cu propriul ansamblu artistic la Festivalul internațional al copiilor „Joy of Europe”

IMG_9990
Foto: royalfamily.org

Școlile de artă și centrele culturale sunt invitate să participe la cea de-a 48-a ediție a Festivalului Internațional al Copiilor Europei „Joy of Europe”, care va avea loc în or. Belgrad, Republica Serbia, în perioada 2-5 octombrie 2017.

La festival pot participa reprezentanți ai școlilor de artă, centrelor culturale și în mod prioritar, grupuri de copii care au obținut rezultate bune la competiții și festivaluri naționale și internaționale. Fiecare țară poate fi reprezentată doar de către un grup de copii (maximum 15) cu vârsta cuprinsă între 7 – 14 ani și 2 însoțitori (profesori).

Termenul limită pentru înregistrare este 20 mai 2017. Aplicațiile trimise cu întârziere nu vor fi examinate.

Pentru aplicare, potențialii participanți trebuie:

#1. Să completeze formularul de participare;
#2. Să transmită în format digital înregistrarea video (maximum 3 min.) a performanței artistice cu care se va evolua în cadrul evenimentului (la adresele: [email protected] sau [email protected]).

Organizatorii vor asigura cazare pentru copii (în familii gazdă) și pentru însoțitorii adulți (în demipensiuni). Cheltuielile de transport vor fi suportate de către participanți. Dacă participanții vor folosi propriul autobuz pentru participarea la eveniment, organizatorii vor acoperi cheltuielile pentru combustibil precum și vor asigura cazarea pentru doi șoferi.

Mai multe informații puteți citi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente