(foto) Mama – cea mai loială strajă pentru amintirile de familie

_MAX4760

Nu există pe lume un alt om decât mama care să țină la fotografiile cu tine ca la ochii din cap. Ea păstrează cu sfințenie orice poză în care apari tu, copilul ei, începând cu cele din copilărie și terminând cu cele da la nuntă sau cumetrie.

Așa sunt mamele: emotive, sincere, iubitoare și strângătoare. Adună la gospodărie orice amintire, orice obiect care îi vorbește despre tine. Iar când tu pleci de-acasă și cam rar îi dai un sunet, ce crezi că face mama? Gândești bine. Ca să nu te rupă de la muncă  sau alte treburi importante, răsfoiește cu dor de tine albumele foto, revede pentru a mia oară înregistrările de la nunta ta sau de la botezul copilului tău. Pentru mama conceptul „prea multe fotografii” nu există.  De asta te roagă insistent după fiecare sărbătoare de familie să îi lași și ei măcar o poză.

jin

Și atunci imaginează-ți chipul ei atunci când îi înmânezi o fotocarte, despre care poate nici nu bănuia că s-a inventat. Pentru mulți fotocărțile sunt încă o noutate. Nu există un cadou mai potrivit pentru mama decât o fotocarte în care tu să aduni cele mai emoționante fotografii de familie.

DSC_3846

Știm că ești ocupat, dar acum ai  Editorul online Celebook.md prin care poți comanda simplu și rapid o carte foto. În maxim 14 zile, primești la adresa comodă pentru tine fotocartea pregătită pentru mama. Un singur lucru te rugăm. Găsește timp să scrii câteva rânduri pentru femeia care te-a purtat sub inimă.

1,200-x-628

Mama ți-a citit atâtea povești cât creșteai, iar acum poate citi o poveste scrisă de tine pentru ea. Să lași neapărat câteva rânduri despre voi în fotocarte, cuprinde-i astfel inima și o vei topi toată, așa mare cum este ea. Inima de mamă.

Site: celebook.md
Facebook: @Celebookmoldova
Instagram: @Celebook.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente