Util pentru șoferii cu mașini înmatriculate în străinătate! A fost lansat portalul vinieta.gov.md

vini_0

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor a lansat portalul vinieta.gov.md. Astfel, toți șoferii cu mașini înmatriculate în străinătate, care vor să intre pe teritoriul Republicii Moldova pot accesa această platformă pentru a completa formularul, ca mai apoi să meargă cu acesta să achite taxa pentru vinietă la oficiile Moldova Agroindbank, ori pe platforma de plată Mpay.

1

Amintim că MTID a implementat noi metode de achitare a vinietei. Astfel, începând cu data de 20 februarie 2017, acest serviciu va putea fi achitat la orice filială a Moldova Agroindbank, inclusiv la sucursalele amplasate pe teritoriul posturilor vamale, dar şi online, prin intermediul serviciului Mpay.

Astfel, la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, conducătorii auto care deţin autoturisme înmatriculate în străinătate, vor putea achita acest serviciu, la punctele bancare din vamă, ori în decurs de o zi la orice oficiu al băncii. Menţionăm că cei care vor procura vinieta de la bancă, vor achita un comision de 7 lei sau 1.5% din valoarea vinietei. Serviciul va fi disponibil gratis pe platforma electronică de plăţi Mpay. Acolo, conducătorii auto vor îndeplini un formular, iar vinieta va fi achitată cu cardurile bancare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente