Oportunitate pentru fotografi: Pot câștiga 9.000 de lei prin realizarea unei serii de fotografii sociale

everydaymoldova_15_2_2017_9_10_43_912
Foto: Ramin Mazur

Asociația Reporterilor „Oameni și Kilometri” anunță concurs de burse pentru fotografi în valoare de 9.000 de lei. Aceștia urmează să realizeze o serie de reportaje foto cu tematică socială. Participanții selectați vor avea la dispoziție trei luni pentru a documenta fotografic subiectele stabilite de comun acord cu redacția noastră.

Prin acest concurs ne dorim să promovăm fotografia documentară în spaţiul media din R. Moldova și să încurajăm fotografii să prezinte realitățile sociale de la noi din țară, documentându-le în timp.

Așteptăm lucrări semnate atât de fotografi profesioniști, cu experiență de lucru în fotojurnalismul social sau fotografia documentară, cât și de fotografi amatori sau studenți de la facultăți de profil.

Dosarul de înscriere:

  • Curriculum Vitae actualizat;
  • Minimum 10 fotografii relevante pentru concurs (sau link activ la ele);
  • 3 propuneri de subiecte sociale pe care fotograful ar dori să le documenteze în cadrul proiectului.

Perioada trimiterii aplicațiilor

Înscrierile sunt deschise în perioada 07 – 20 februarie 2017 (ora locală 17:00). Aplicațiile pot fi trimise la adresa [email protected]. În subiectul e-mail-ului vă rugăm să indicați: Dosar burse pentru fotografi. 

Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe 24 februarie 2017.

Menționăm că o parte din lucrările realizate de fotografii selectați vor fi expuse concomitent în cadrul unei expoziții naționale, care va avea loc în luna iulie 2017 în trei orașe din țară.

Bursele sunt acordate în cadrul proiectului „SUPPORT TO PUBLIC ASSOCIATION OF REPORTERS „OAMENI SI KILOMETRI” NGO” de către European Endowment for Democracy.

NOTĂ: Redacția „Oameni și Kilometri” nu își asumă cheltuielile legate de procesul de documentare, acestea rămânând la latitudinea fiecărui participant.

Coordonatoare de proiect: Polina Cupcea, 069823878.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente