Clubul Tinerilor invită toți doritorii la o serie de sesiuni de instruire și activități practice

tineri
Foto: Facebook - Milenium

Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” lansează un nou program de activități pentru tineri în cadrul Clubului Tinerilor. Misiunea Clubului Tinerilor este să ofere un spaţiu prietenos tinerilor unde ei se pot implica și participa activ la diverse activităţi non-formale şi informale, contribuind astfel la dezvoltarea competenţelor sale.

Activitățile Clubului vor fi organizate de către echipa de formatori voluntari a Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”. Echipa de formatori voluntari este formată din tineri cu inițiativă care prin activități de voluntariat promovează participarea tinerilor şi sunt dornici să îşi împărtășească experiența sa cu alţi tineri.

Beneficiarii programului: tinerii vor participa la sesiuni de instruire care vor acoperi diverse tematici cu privire la Drepturile Omului, Educația Interculturală, Uniunea Europeană, etc. De asemenea, participanții se vor putea implica şi în activități practice, cum ar fi: Language Cafe, Movie Evenings, Photo-Voice Exhibition, Flash Mobs, Society Games şi multe altele.

În cadrul semestrului de primăvară a Clubului Tinerilor, activitățile vor axate pe promovarea drepturilor omului si dezvoltarea competențelor în acest domeniu.

Locația: oficiul Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” ce se află pe str. 31 August 1989, nr.26, mun. Chișinău

Durata: Martie – Mai 2017, cu frecvența de 3 ori pe săptămână, a câte 2 ore.

Limba: română

Certificare: toți tinerii care vor participa la cel puțin 80 % a sesiunilor vor primi certificate de participare.

De ce să aplici?

# Îți vei spori nivelul de cunoștințe din domeniul Drepturilor Omului;

# Vei afla cum să aplici în practică ceea ce vei învăța;

# Te vei întâlni cu diferite persoane interesate de dezvoltarea personală.

Dacă vrei să faci parte din Clubul Tinerilor ești invitat să completezi Formularul de Aplicare până la 20 februarie 2017.

Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente