(video) „Nu striga la mine!” M.A.D.E te invită la spectacolul – document

captura 3

M.A.D.E te invită la spectacolul – document despre impactul negativ al violenței domestice și repercusiunile sale asupra generației viitoare: „Nu striga la mine”.

Un spectacol care scoate în prim-plan problemele care iscă această violență și impactul asupra copiilor. Un spectacol care reflectă exact acest „fenomen negativ” și la rindul să permite să înțelegem mai bine imperfecțiunile noastre și să rezolvăm problema violenței domestice și educarea tinerei generații pe valori sănătoase ale familiei.

Spectacolul prezintă o idilică poveste de dragoste dintre doi tineri din familii social vulnerabile. Dragostea lor va evolua și va cunoaște diverse ipostaze – de la dragoste puerilă, infantilă dintre doi copii, se va ajunge la o dragoste matură, desăvîrșită într-un cuplu.

Asistăm la scene de un dramatism impresionant. În tînăra familie, tinerii încep să fie dominați de rutină, astfel certurile, strigătele, furia, pe care le-au cunoscut în familiile lor și care le-au distrus copilăria, par să le destrame și fericirea lor. Cei doi reușesc să treacă peste momentele de criză și să creeze o familie frumoasă.

Info bilete: 060 879 444 | 079 979 444 sau pe pagina iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente