Superhumans Cat Edition: Ieși din zona de confort și devino mai încrezător în forțele proprii

2

Vrei să îți învingi frica de a socializa, de a vorbi în public și frica de a fi influențat de opinia celor din jur? Superhumans este un proiect care te va îndemna să ieși din zona ta de confort și să fii mai sigur pe propriile forțe.

Proiectul este destina tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani și te va ajuta:

#1. să devii imun față de critica negativă a celorlalți;
#2. să devii mai încrezător și mai curajos;
#3. să-ți creezi amintiri de neuitat la început de primăvară;
#4. să te descoperi pe tine însuți!.

Cei 25 de participanți vor participa la training-uri de dezvoltare personală și vor trebui să îndeplinească „comfort zone challenges” (CZC) sau sarcini ce îi scot din zona de confort. Ele reprezintă o formă nouă și modernă a „terapiei prin expunere”.

CZC sau sarcinile pe care tinerii le vor îndeplini, sunt clar definite, nu încalcă drepturile și principiile nimănui, însă te provoacă să-ți distrugi barierele sociale. Acestea includ: selfie-uri cu străinii, conversații pe teme interactive cu oameni necunoscuți, discursuri în public etc.

A treia ediție a proiectului Superhumans, Cat Edition, va dura patru săptămâni, adică pe tot parcursul lunii martie. Întâlnirile se vor desfășura în weekend-uri. Aplicările sunt deschise între 11 februarie și 3 martie. Taxa de participare este de 150 de lei și include cheltuieli pentru maiouri, birotică și coffee break-uri. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook.

Formularul de înregistrare poate fi completat AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente