Recomandări de evenimente pentru duminică, 12 februarie

1H9BBLIJAA

Duminică se prognozează o zi geroasă, dar plină de evenimente distractive. Iată recomandările noastre.

#1. Antrenament: alergare, mişcare şi plimbare în aer liber

Dacă vreți să vă începeți duminica în mișcare, atunci sunteți invitați la Valea Morilor, începând cu ora 09.00 pentru un antrenament în grup. Aflați aici detalii.

 

#2. VINTAGE BAZAAR (editia Pentru Îndrăgostiți)

Ieși la o plimbare și vezi ce ți-au pregătit fetele în această duminică de târg. Târgul are loc la Moldavita de la ora 10.00. Află mai multe detalii aici.

 

#3. Proiecte pentru tineri, ediția a 4-a

AEGEE-Chișinău te invită la training-ul PROiecte pentru TINE(ri), unde vei afla mai multe despre oportunitățile existente privind participarea ta la proiecte naționale și internaționale. Tot ce trebuie să faci este să dai GOING la eveniment și să confirmi (obligatoriu) participarea ta, completând formularul pe care-l găsești aici. Participarea este gratuită. Evenimentul are loc la ULIM, începând cu ora 11.00. Detalii despre eveniment găsești aici.

 

#4. Yardsale „Nuntă în Basarabia”

De ziua îndrăgostiților, la Atrium se organizează cel mai inedit Yardsale. Te așteaptă nunți spontane, tradiții basarabene, cadouri și multă distracție. Evenimentul începe la ora 12.00. Taxa de acces este de 50 de lei. Aflați detalii pe Facebook.

 

#5. Îndrăgostiții pe bicicletă

Dacă vreți să simțiți fluturi în stomac și vânt în păr, atunci alăturați-vă bicicliștilor pentru un tur al Chișinăului. Startul să dă la ora 12.00 în Piața Marii Adunări Naționale. Detalii despre eveniment aflați aici.

 

#6. Du-te dor în Valea seacă

Dacă vreți să aveți parte de o zi liniștită, cu cântece de șezătoare, romanțe și piese instrumentale, atunci sunteți invitați la Filarmonica Națională, începând cu ora 15.00. Detalii despre eveniment aflați aici.

 

#7. Oscar și tanti Roz

La Teatrul Național Eugen Ionesco îi puteți cunoaște povestea lui Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie, care își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri, iar războiul lui împotriva tuturor izbucneşte inocent, pătimaş şi deznădăjduit. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne, adevărate lecţii de viaţă. Spectacolul are loc începând cu ora 18.00. Detalii despre bilete aflați aici.

 

#8. Spectacolul „Cafeneaua”

Horaţiu Mălăele vine din nou la Chişinău cu un spectacol trăsnet. Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” în colaborare cu Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chișinău organizează, pe 12 februarie 2017, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, o reprezentaţie cu piesa „Cafeneaua” în regia lui Horaţiu Mălăele. Cafeneaua e o bufonadă amară şi ne propune să cunoaştem povestea simplă a unei familii americane: Louise şi Wally Murdock (văzuţi la 30, 50 şi 70 de ani); căsnicia lor e fisurată, dar şi consolidată de apariţia tinerei Janet. Protagoniştii spectacolului sunt actori de vază ai scenei româneşti: Emilia Popescu, Dana Dogaru şi Horaţiu Mălăele. Spectacolul începe la ora 18.00. Detalii despre bilete aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente