Hâncești: Un elev de 18 ani a fost găsit spânzurat în camera sa de cămin

889_SuicideMonth

Tragedie în Hâncești. Un băiat de 18 ani a fost găsit joi seara spânzurat în odaia căminului școlii la care își făcea studiile. Potrivit poliției din Hâncesti, trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit de către colegi, în jurul orei 21.00, scrie protv.md.

Colegii spun că era bine dispus și niciodată nu s-ar fi plâns că are probleme. Tot aceștia spun ca acesta ar fi avut o iubită.

Potrivit colegului de camera, ieri seara au avut o petrecere în curtea școlii, care este organizată în fiecare lună. Spre seara, băieții l-au invitat să stea la o cafea, însă el nu a acceptat spunând ca vrea sa doarmă și urcă în cameră. Putin mai târziu, aceștia l-au găsit cu lumina stinsa și fără suflare.

Oamenii legii au găsit în telefonul acestuia un ultim mesaj expediat către iubita sa prin care își anunțase intenția, iar ea i-ar fi răspuns la 9 minute după ce acesta și-a pus capăt zilelor. „Iulia să știi că te-am iubit și am să te iubesc mereu.”

„Te rog scumpule nu face nimic eu țin la tine prea tare și nu pot să te las să faci tot felul de nebunii… ești foarte important pentru mine te iubesc”.

Directoarea școlii spune ca în ultimă săptămână acesta a lipsit după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nas, iar în telefonul ar fi fost găsite mesaje de dragoste. Tânărul urma cursurile de „Brutar” și era originar din localitatea Boghiceni, din raionul Hîncești.

Politia cercetează cazul. Preliminar, oamenii legii spun ca ar fi vorba de un suicid.

Părinții tânărului erau divorțați. Mama sa este plecată la muncă peste hotare, iar tatăl său locuiește în Boghiceni și de cele mai deseori este văzut în stare de ebrietate, iar fratele mai mare care locuiește în Capitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente