11 evenimente la care să te distrezi sâmbătă, 11 februarie

L1IARTVGHE

Sâmbetele de iarnă se încălzesc cu evenimente plăcute la care ne relaxăm sau învățăm ceva util. Iată ce recomandă #diez pentru sâmbăta de 11 februarie.

#1. Atelier de pictură pentru adulți

Liceul Teoretic „Orizont”, filiala Ciocana, te așteaptă la un atelier de pictură inspirațional. Dacă vrei să faci o pauză de la rutina zilnică și să-ți petreci timpul într-o atmosferă creativă, atunci ce-ai spune de un tablou pictat chiar de tine? Proiectul este menit să încurajeze creativitatea și imaginația persoanelor interesate să învețe lucruri noi, să experimenteze și să se relaxeze pictând. Ora de începere: 10:00. Află detalii pe Facebook.

#2. Bazar Garderobsale

Persoanele interesante de haine interesante pot veni la bazar cu începere de la ora 10:00 până la 17:00, la Centru Sfera (Columna 135). Mai multe detalii în eveniment.

#3. Siria în contextul geopolitic actual

La cercul academic „Constantin Brâncoveanu” se va discuta despre istoria conflictului din Siria şi implicaţiile sale geopolitice. E o pagină importantă a istoriei contemporane, de aceea merită o atenţie specială. Moderator este profesorul Alexandru Savin. Evenimentul începe la ora 10:00, la restaurantul Castle Tavern (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 122). Aflați aici detalii.

 

#3. Atelier de pictură

Cocoșul Roșu vă invită cu drag la un atelier de pictură. Distracția și buna dispoziție sunt garantate.
Programul atelierului: 11.00-13.00
11.00- distribuirea materialelor
12.20- pauză de ceai cu biscuiți
Contribuția la atelier- 120, 150, 170 lei

Aflați detalii pe Facebook.

 

#4. Book Club with Will Dickson: Seven by Edwidge Danticat

ALC Buiucani te invită la Clubul de Carte cu Will Dickson, vorbitor nativ de limbă engleză! Sâmbătă, 11 februarie, la ora 12:00 puteți lectura o istorioară scurtă, cu titlul: „Seven”, scrisă de către Edwidge Danticat. Citiți istorioara și veniți la ALC Buiucani pentru a discuta în baza ei cu profesorul de limbă și literatură engleză din Massachusetts, Will Dickson. Adresa: str. Ion Creangă 16/2. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#5. Lansarea antologiei „Părinți de îngeri”

La hotelul Codru, începând cu ora 12:00, are loc lansarea antologiei „Părinți de îngeri”, dedicată părinților care și-au pierdut copiii. La lansare se vor vinde cărțile, cu doar 100 de lei per exemplar. Banii vor fi colectați și apoi vor fi împărțiți familiilor care au nevoie de ajutor. Aflați detalii pe Facebook.

 

#6. IHUB Office Hours- Branding

La iHUB Office Hours, toți cei interesați de lansarea unui startup pot beneficia de consiliere gratuită din partea unui mentor. Invitatul de sâmbătă este Eugen Boico, un profesionist cunoscut în domeniul publicității din Moldova. Evenimentul începe la 12:00 și are loc la iHUB. Aflați detalii pe Facebook.

 

#7. Spectacolul „Angajare de clovn” de Matei Visniec

Teatrul „Satiricus” vă invită la spectacolul „Angajare de clovn”. Mesajul filozofic-artistic al celor trei tragici clovni – Peppino (Sergiu Finiti), Nicollo (Valeriu Cazacu), Filippo (Jan Cucuruzac) – este profund emotiv; ei sunt, în același timp, „toata lumea” și „nimeni”. „Oricine poate să fie Peppino. Sunt mii de Peppino. Toata lumea poate sa fie Peppino!”, exclamă, la un moment dat, unul dintre cei trei bufoni bătrâni, veniți să se prezinte la un concurs pentru a fi angajați. Detalii despre bilete aflați aici.

 

#8. Spectacolul „Căsătoria”

La „Eugen Ionesco” sunteți invitați să vizionați o comedie. O întâmplare absolut incredibilă în două acte.
O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile. Detalii despre bilete aflați aici.

 

#9. Spărgătorul de Nuci

Iubitorii de balet pot merge să-i admire opera lui Ceaikovski. La Teatrul de Operă și Balet se desfășoară „Spărgătorul de nuci”. Detalii despre bilete aflați aici.

 

#10. Spectacolul „De vorbă cu Emma”

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul DE VORBĂ CU EMMA, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov. Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca. Află detalii despre bilete aici.

 

#11. Concert The Motans

Sâmbătă, 11 februarie ești invitat să sărbătorești dragostea alături de The Motans, cupidonii acestui eveniment. Concertul are loc la Sky Bar și începe la ora 10:00. Detalii despre bilete aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente