Loading posts...
(video) Unde-s tinerii. Eugen Grădinaru, student la Bălți: Aș vrea ca universitatea să înțeleagă de ce au nevoie studenții

(video) Unde-s tinerii. Eugen Grădinaru, student la Bălți: Aș vrea ca universitatea să înțeleagă de ce au nevoie studenții

Din momentul în care a pășit pragul universității, Eugen simțea că trebuie să se implice activ dacă-și dorește anumite schimbări. În cei aproape patru ani de studii la Facultatea de Drept a Universității „Alecu Russo” din Bălți, tânărul a reușit să-și mobilizeze colegii în diverse asociații și organizații studențești prin care a promovat drepturile studenților și libera lor exprimare. 

Sunt opt ani de când practică voluntariat, iar motivația principală este „dorința de a face bine celor din jur”. În urma diverselor experiențe și-a conturat personalitatea, s-a ales cu mulți prieteni, dar și cu o soție.

Universitatea „Alecu Russo” din Bălți este o structură bine organizată. Studenții își exprimă părerile în cadrul Senatului Studențesc, Decanatului studențesc și departamentelor dezvoltate de fiecare facultate. Pe lângă acestea, studenții mai au parte și de o mulțime de organizații specializate, astfel încât fiecare să se poată dezvolta în direcția de care este interesat.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.