Cinci motive să participi la Garage48 Hackathon Chișinău 2017

Dreamups

Peste aproape o săptămână, în perioada 17-19 februarie, la Chișinău va fi organizat de către Garage48, Civitta și Dreamups Innovation Campus un nou hackathon care-și propune să ofere tinerilor oportunitatea de a-și transforma ideile creative în prototipuri funcționale și inovative.

Garage48 Chișinău 2017 este o competiție de 48 de ore care promite să fie intensă, interesantă, distractivă și, cu siguranță, utilă. Este ocazia perfectă pentru programatori, designeri, marketeri și manageri de proiect să-și transforme un vis într-o aplicație inovativă. Mai mult ca atât, aveți posibilitatea:

#1. Să îți dezvolți abilitățile și să îți demonstrezi capacitățile. Garage48 Hackathon este o competiție unde echipe întregi de dezvoltatori, marketeri și manageri de proiect vor depune toate eforturile posibile pentru ca să creeze cele mai inovative și mai îndrăznețe aplicații, produse sau servicii ce ar rezolva probleme din diferite domenii. E timpul perfect pentru a vă demonstra expertiza într-un anumit domeniu, dar și pentru a învăța mai multe de la colegii de echipă sau de la experții internaționali și locali ce vor fi prezenți tocmai ca să vă ofere suport pe durata hackathonului.

#2. Să înveți de la cei mai buni mentori. Garage48 Hackathon adună o echipă bună de mentori internaționali și locali. Andres Susi, antreprenor în domeniul tehnologic, Jordan Valdma, lider tehnic de echipă la Transferwise, Cezar Zeppini, designer la Pipedrive, Harri Tallinn, dezvoltator al ecosistemului de startupuri, Niko Porkka, director și fondator Midealab, Joao Rei, digital inovator la Idea Group, Andrei Spînu, antreprenor și fondator Evolutics Tehnology și Kai Isand, director operațiuni interne la Garage48 sunt cei care te vor ghida pe parcursul acestui hackathon, îți vor oferi feedback și recomandări, pentru ca tu să-ți poți îmbunătăți ideea.

#3. Să-ți faci prieteni noi și să te distrezi. Este garantat că în cadrul hackathonului vei cunoaște tineri la fel ca tine. Pe lângă faptul că vei depune eforturi mari, vei avea timp să și te distrezi. Pe perioada acestei experiențe intense, vei parcurge cu echipa un drum lung începând cu procesul de brainstorming și terminând cu procesele de dezvoltare a ideii alese. Aceste activități sunt niște experiențe de relaționare extraordinare, în plus vei avea parte de mult fun, zâmbete și distracție. Aici vei putea cunoaște noi prieteni sau de ce nu, vei găsi oportunități frumoase ce te vor ajuta să te dezvolți pe plan profesional.

#4. Dezvoltă un produs, aplicație, soft și rezolvă o problemă actuală într-un mod inovativ. Probabil că de mai mult timp aveai în cap o idee, dar niciodată nu ai avut timp să o testezi. Hackathonul Garage48 este competiția perfecta care-ți va permite să testezi aceasta idee și să recepționezi feedback pentru a o îmbunătăți. Acest hackathon te va ajuta să rămâi focalizat până la final, pentru ca în așa mod să-ți transformi ideea într-un prototip funcțional.

#5. Câștigă premii. Cei care vor fi apreciați cel mai mult de juriu au șansa să câștige câteva premii interesante. Mai exact vor câștiga dreptul de a participa gratuit în cadrul programului de accelerare Space Program, ediția III, unde vor lucra în continuare la realizarea ideii, vor întâlni mentori internaționali și vor participa la sesiunile organizate în cadrul programului. La final de program vor avea șansă să meargă într-o vizită de studiu în paradisul startupurilor tehnologice – Estonia, dar și vor beneficia de alte premii speciale surpriză.

Dacă te-am convins, aici găsești bilete pentru a te înscrie în competiție: http://bit.ly/garage48_hackathon. Pentru mai multe detalii despre hackathon,  accesează pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente