Din dragoste, jobs.diez.md îți oferă reducere la plasarea anunțurilor de angajare pe site

foto jobs

În luna februarie, ai posibilitatea să recrutezi nu doar cu dragoste, dar și inteligent angajații potriviți. Asta pentru că platforma de recrutare Jobs.diez.md îți oferă, din dragoste, reducere la plasarea anunțurilor de angajare pe site.

Deoarece, în acest an, luna februarie are 28 de zile, ne-am gândit să conferim simbolism acestei cifre și să vă propunem o reducere de 28%, pe parcursul întregii luni, la pachetele pe care vi le punem la dispoziție.

Jobs.diez.md este un site de recrutare care pune în contact candidaţii, proaspăt absolvenţi şi tineri profesionişti ambiţioşi, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, cu cei mai importanţi şi dinamici angajatori din Republica Moldova. Prin intermediul Jobs.diez.md sunt promovate atât joburi, cât şi oportunităţi de dezvoltare (internship-uri, traineeship-uri și programe de practică).

 Dacă vrei să-ți faci carieră în domeniul Resurselor Umane sau al Asistenței Sociale, aici găsești cele mai interesante oportunități de angajare

Am încheiat deja parteneriate cu angajatori de succes din Republica Moldova și am reușit să adunăm o comunitate de peste 12.000 de urmăritori pe Facebook.

De ce să postați anunțurile de angajare pe jobs.diez.md?

  • Vom promova oferta de recrutare prin diverse canale. În așa fel, veți atrage atenția mai multor potențiali angajați.
  • Veți recepționa CV-uri de calitate datorită publicului nostru țintă – tineri ambițioși și competenți.
  • Veți suplini rapid locurile vacante.
  • Anunțurile de recrutare vor fi ridicate automat.
  • Anunțurile dumneavoastră de recrutare vor fi ușor de accesat și de utilizat de pe orice dispozitiv datorită platformei noastre mobile-friendly.
  • Veți primi suport rapid din partea echipei Jobs.diez.md.

Site-ul de recrutare Jobs.diez.md este soluția atât pentru tinerii în căutarea viitoarelor oportunități de angajare, cât și pentru angajatorii care nu vor să piardă timpul, recrutând persoane nepotrivite.

Vă invităm să accesați platforma noastră de recrutare aici. De asemenea, ne puteți găsi pe site-ul de știri diez.md și pe pagina noastră de Facebook.

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră și despre oferta pe care v-o propunem, apelați numărul de telefon 0 767 097 78 sau expediați-ne un mesaj la adresa electronică [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente