(foto) În premieră pentru Republica Moldova este deschis un Centru Ipotecar

385A8684

Mobiasbancă – Groupe Société Générale, subsidiara grupului internaţional Société Générale, a inaugurat primul Centru Ipotecar în Republica Moldova, în cadrul unui eveniment organizat pe 7 februarie 2017.

Noua structură comercială, situată pe str. Miron Costin 13/1, mun. Chişinău, se adresează persoanelor fizice, fiind specializată în consultanţă şi oferirea celor mai avantajoase credite ipotecare destinate cumpărării, construcţiei sau modernizării locuinţei.

385A8733

Astfel, clienţii vor dispune de un centru cu toate serviciile „la pachet” unde vor găsi răspuns la orice întrebare despre creditele ipotecare. Centrul Ipotecar va oferi asistenţa necesară pentru ca tranzacţia de procurare a imobilului să se desfăşoare sub ghidarea unui partener de încredere, în cele mai avantajoase condiţii şi în cel mai scurt timp.

385A8684

„Mobiasbancă este lider în creditarea ipotecară cu o cotă de 36% după numărul de credite acordate în anul 2016. Am devenit parteneri de încredere ai clienţilor noştri, iar prin noul Centru Ipotecar ne dorim să îi susţinem şi mai mult, să le oferim consultanţa şi asistenţa necesară de la A la Z în procesul alegerii şi achiziţionării locuinţei, precum şi cele mai avantajoase condiţii de creditare. Totodată, suntem singura bancă certificată în conformitate cu standardul ISO 9001:2015, al cărui perimetru include creditele ipotecare. Mobiasbancă este din nou un deschizător de drumuri pe piaţa moldovenească. După ce am deschis filiala VIP în 2014, astăzi lansăm Centrul Ipotecar pentru a sprijini cetăţenii moldoveni să-şi achiziţioneze locuinţe”, a declarat Ridha Tekaia, preşedintele Comitetului de Direcţie, CEO Mobiasbancă.

O echipă de consultanţi profesionişti, cu o vastă experienţă în creditare şi în piaţa imobiliară, vor sta la dispoziţia clienţilor pe întreg procesul de achiziţie a imobilului şi vor acorda toată asistenţa necesară pentru serviciile solicitate.

G76Q0547 (1)

„Avem parteneriate încheiate atât cu companiile de construcţii, cât şi cu agenţii imobiliare de încredere. Clienţii noştri vor dispune de oferte speciale din partea acestora, de oportunităţi de refinanţare a creditului ipotecar, precum şi de cele mai avantajoase rate ale dobânzii. Lista serviciilor şi avantajelor oferite de Centrul Ipotecar va fi extinsă ulterior, pentru a oferi o gamă şi mai variată de beneficii clienţilor Mobiasbancă”, a menţionat Anton Covaliov, directorul Centrului Ipotecar Mobiasbancă.

Cu ocazia deschiderii centrului, în perioada 7 februarie – 7 aprilie, Mobiasbancă oferă tuturor clienţilor un certificat cadou în valoare de 1000 lei pentru compensarea cheltuielilor aferente creditului ipotecar contractat, cum ar fi cele de evaluare, notariale, altele.

Centrul Ipotecar Mobiasbancă este deschis pentru clienţi de marţi până sâmbătă, de la ora 10.00 la 19.00, în sectorul Râşcani al capitalei, str. Miron Costin 13/1, telefon 022 812 217.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente