(video) Moldoveanul Vladimir Fotescu a surprins jurații de la „Vocea Ucrainei” și merge mai departe în concurs

Vladimir

Moldoveanul Vladimir Fotescu a reușit să impresioneze la concursul „Vocea Ucrainei” interpretând piesa lui Joe Cocker – „Now that the magic has hone” și a trecut în etapa următoare. Tina Karol, cea care a apăsat pe buton, a spus că Vladimir a fost un interpret pe scenă, el a cântat, a venit să evolueze, nu a concurat cu nimeni, fapt pentru care l-a apreciat.

În prezentarea sa el spune că are 27 de ani și că în prezent pe estradă sunt foarte puțini bărbați adevărați. „În viața mea sunt mai multe principii cărora le sunt devotat: nu trăda, fii onest, fii decent. Întotdeauna interpretez piesele care îmi plac și care au priză la public: Joe Cocker, Robert Plant, Frank Sinatra. Am venit la Vocea Ucrainei să arăt oamenilor că muzica adevărată nu te lasă indiferent, aceasta este prioritatea mea”, mărturisește Vladimir.

Cea care și-a întors fotoliul după audițiile oarbe a mai menționat că Vladimir are o voce deosebită. După ce l-a complimentat și pentru aspectul fizic i-a mulțumit pentru decizia de a participa la acest concurs.

Vladimir Fotescu este vocalist la trupa Gonza Cover Band. De asemenea, el este câștigător al Premiului Mare „Ploaia de stele”, premiului special „Steaua Chişinăului”, laureat al concursului „Golden Voice”, Premiului Mare „After Show”. În repertoriul său găsim piese ale interpreţilor precum Joe Cocker, Frank Sinatra, Chris Rea, Mark Knopfler, Elvis Presley, Vince Gill, „Creedence”, „Smokie,”Deep Purple”, „Whitesnake”, „Slade”, „Led Zeppelin“,etc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente