(video) Nu rata evenimentul lunii februarie! Vezi ce te așteaptă la Underland Wine and Music Festival

Harta_Underland

Unicul festival subteran din lume – Underland, organizat în cramele Cricova, vine pe 18 februarie cu un program de 12 ore, plin de muzică, vin și surprize la fiecare colț.

La Festivalul UNDERLAND, fiecare cartier va fi unul muzical, în ton cu notele vinurilor. Pe cele 3 scene, de la 10:00 la 22:00, vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din 8 țări – Germania, Ungaria, Italia, Turcia, România, Ucraina, Rusia, Moldova.

Cartierul Vinului Alb: Pavel Vetrici (Nai), Ray Band, Nastea Band, The Twisters, Jisipu Lung, Toporkestra, Katana dj’s, Peter Skazkyv, Wonder City & Rodica Olișevschi.

Cartierul Vinului Roșu: Flash Blood, Hang Over Jam, Toporkestra, Karafizi, Art Labyrinth, Pata de Ceai, Bandaradan, Vincent Jules Band, Dj Codek.

Cartierul Vinului Spumant: Cantabile, Nikorasong, Jisipu Lung, Laura Bodorin, UniVox, Alina Os, Тимофей Винсковский, Mozaic Social Club, Dj Sly.

În paralel, vizitatorii vor avea acces liber la cele 3 Școli de Vin cu degustări și somelieri; un iarmaroc cu obiecte de artizanat; ateliere și masterclass-uri cu meșteșugari de vază; excursii în muzeul subteran Cricova. Aceștia vor putea gusta din bucatele alese și din cele 25 de tipuri de izvar. Vor fi animați de artiști stradali – jonglori, clovni, statui vii; vor putea încheia căsătorii instante la oficiul Sfântului Valentin, valabile pe durata evenimentului sau vor putea afla viitorul de la ghicitoarea orașului. De asemenea, oaspeții se vor putea plimba în parcul subteran cu pictori și caricaturiști care vor face câte un portret pentru fiecare sau pe aleea hedoniștilor renumiți și multe-multe altele!

Vezi spotul evenimentului:

 

Costul unui bilet la eveniment e de 250 de lei. Biletele pot fi procurate în magazinul Cricova, strada Șciusev 96/1 sau pe https://iticket.md/event/underland-wine-and-music-fest/ .

Сostul biletului de 250 de lei include:

# Un pahar de izvar aromat la intrare;
# Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;
# Participarea la mai multe ateliere și masterclass-uri organizate de meșteșugari talentați;
# Show spectaculos susținut de peste 80 de artiști stradali, interpreți și colective muzicale din 8 țări ale lumii;
# Accesul în cele 3 cartiere tematice ale orașului Underland – Cartierul Vinului Alb, Roșu și Spumant și la cele trei școli de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelieri;
# Multe poze și selfie-uri memorabile cu personajele orașului Underland.

 

musicians 2

 

UNDERLAND Festival este organizat de agenția de evenimente și relații publice PRofile și combinatul de vinuri Cricova cu susținerea:

Evenimentul este organizat sub patronajul: Agenția Turismului a Republicii Moldova. Sponsori: DAAC Hermes, rețeaua de telefonie mobile și internet – UNITE

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente