Deschiși să oferim dragoste! #diez anunță reducere de 14% la publicitatea de conținut în februarie

IMG_1665

Pentru că suntem în ultima lună de iarnă și în același timp cea mai romantică lună din an, cea mai bogată lună în invitații și tentații, portalul #diez.md este deschis să ofere dragoste și vine cu o ofertă pentru clienții săi. Așadar, pentru luna februarie veți beneficia de 14% reducere la serviciile de publicitate de conținut. De ce să alegi #diez pentru a plasa publicitatea ta? Pentru că e o platformă care oferă servicii de publicitate mai deosebite și mai pline de inspirație.

Portalul de știri pentru tineri #diez.md face parte din topul celor mai vizualizate site-uri de știri din Republica Moldova. Cel puțin așa arată datele statistice ale Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI) care a publicat Studiul de măsurare a traficului și audienței pe Internet (SMTAI) pentru luna decembrie 2016. Astfel, site-ul nostru se regăsește pe poziția a cincea după numărul de vizitatori reali din Republica Moldova care ne vizitează.

Astfel, conform datelor statistice oferite de Gemius din cadrul BATI, în perioada 1-31 decembrie, diez.md a fost vizualizat de 193.335 vizitatori unici și a avut circa 764.000 vizualizări de pagini locale.

 

diez

Râmând la capitolul trafic, luna ianuarie a adus record la capitolul vizualizări. Astfel, la sfârșitul lunii, datele contorului Google Analytics arată că depășit pragul cu brio pragul de un milion de afișări pe lună, iar mai exact 1 264 029 de vizualizări, cu 15.43% mai mult decât în luna decembrie.  Deja a opta lună consecutiv, diez păstrează un trend ascendent înregistrând peste un milion de vizualizări pe lună.

 

12

Și nu în ultimul rând, la #diez activează o echipă tânără de profesioniști care își fac meseria cu dăruire.

#diez este un portal de știri pentru tineri care sunt în căutarea de noutăți din domeniul universitar, politic, social, carieră, politic, stil de viață, divertisment. Zilnic monitorizăm și prezentăm ultimele știri din campusurile universitare, evenimente de interes studențesc din țară și de peste hotare, admitere la facultate, studii în străinătate, burse internaționale, ultimele tendințe în modă si tehnologie.

#diez nu este înregimentat ideologic, din acest motiv oferă spațiu opiniilor din toate zonele vieții publice din țară și din afara ei.

Pentru întrebări și detalii ne scrieți la adresa [email protected]. Precizăm că, oferta este valabilă doar pentru publicitatea livrată în luna februarie și se efectuează cu plată în avans.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente