(video) Unde-s tinerii. Veronica Gorea, despre provocarea de a fi un tânăr jurnalist la Ungheni

16491336_1521684501194028_2072204749_o

Începea să scrie din clasa a 9-a pentru ziarul liceului, iar când a mers la facultate a știut sigur că vrea să facă jurnalism. „De fiecare dată când veneam la Ungheni în timpul studenției, era sărbătoare”, își amintește Veronica. Dragostea față de locurile natale a motivat-o să se întoarcă acasă după studii și să crească frumos alături de echipa ziarului „Expresul”.

„Avem despre ce scrie”, ne-a spus Veronica, povestindu-ne că Ungheniul este un oraș activ datorită tinerilor, motiv pentru care tânăra jurnalistă a ales să se implice și în activități de volunatariat prin care contribuie la dezvoltarea orașului.

A făcut oratorie cu copiii din Ungheni, este vicepreședinta JCI Ungheni – organizația ce reunește tineri lideri și antreprenori, iar la Cetrul de resurse pentru tineri „Făclia” coordonează membrii în organizarea evenimentelor și lansarea diverselor inițiative.

La Expresul continuă să promoveze oamenii și ideile frumoase, iar pentru asta spune că are nevoie de „optimism, curaj și sănătate”.

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente