10 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 2 februarie

february
Foto: Freestocks.org

A început luna februarie, și până a vă copleși evenimentele dedicate dragostei, vă prezentăm o listă de evenimente mai puțin drăgăstoase, dar interesante pentru ziua de 2 februarie, 2017.

#1. Fabricat în Moldova

Camera de Comerț și Industrie organizează ediția a XVI-a a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, ce are loc în perioada 01-05 februarie 2017, la CIE „Moldexpo”. Detalii pe #diez.  

#2. Expoziția Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova

La 2 februarie 2017, ora 15.00, în cadrul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, va fi inaugurată expoziția cu genericul Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală.

Piesele expuse reprezintă biodiversitatea floristică și faunistică a zonelor umede, demonstrează importanța cercetării și protejării acestora, ca parte componentă a patrimoniului natural național.
Majoritatea exponatelor au fost realizate la sfârșitul sec. XIX – începutul sec. XX, de primul custode și preparator al muzeului, Franz Ostermann. Printre acestea pot fi admirate păsări acvatice, mamifere, diorame și compoziții care frapează ochiul prin frumusețea și naturalețea lor. Detalii pe Facebook.

#3. Tekwill Open Doors Day

La ziua ușilor deschise Tekwill veți putea vedea la ce etapă a construcțiilor este hubul. Evenimentul va avea loc la ora 15:00, detalii în eveniment. 

#4. Transilvania Game

La ora 17:30, la biblioteca Ovidius puteți juca Transilvania Game. Mai multe detalii pe Facebook. 

#5. Spectacolul „Partidul sexual unit” de Serghei Evstratiev

La Teatrul Satiricus, la ora 18:00, vă așteaptă o premieră: spectacolul „Partidul Sexual Unit”, detalii în eveniment.

#6. Premiera filmului „Afacerea Est”

Proaspătă premiată la Festivalul de Film de la Talinn, „Afacerea Est”, comedia lui Igor Cobilenaski, va fi prezentată publicului din Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la cinematograful Patria „Loteanu” pe data de 2 februarie, ora 19.00, detalii pe #diez.

#7. Film and English Discussion Club with Tony: Lo and Behold

Vrei să-ți îmbunătățești engleza? Îți place să urmărești cele mai tari producții de film documentar ale cinematografiei? Vrei să le pui în discuție cu vorbitori fluenți de limbă engleză din Statele Unite ale Americii?
Atunci, ești așteptat joi, 2 februarie, ora 18:00, la American Language Center de la Buiucani, pentru a viziona un film documentar deosebit numit „Lo and Behold” în variantă originală, cu subtitrare în limba engleză, detalii pe Facebook

#8. Stand UP Comedy

Ești invitat la o nouă ediție de Stand UP Comedy. Ia-ți prietenii și vino să râzi, la ora 20:30, la Baker Street, detalii în eveniment.

#9. Little Friday cu Dj J aka Jorik

HIP HOP i$ LIFE e motoul acestui Little Friday la care te invită DJ J aka Jorik și cu invitatul său special – Dj Vytson representing United Skillz. Gazdele evenimentului vin să te delecteze cu ritmuri energizante de Hip Hop, Old School, R&B, Break Beat, Funk si nițel Trap. *Intrare Liberă de griji. La ora 21:00, la Spălătorie, detalii pe Facebook.

#10. Ring 3 la Cinema Patria

Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariția casetei ucigașe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinții adoptivi, Samara este închisă într-un puț, ceea ce dă naștere celebrului blestem. Ca multe alte filme de groază japoneze, și acesta se bazează pe imaginea neliniștitoare a unei fetițe cu păr lung și negru, care-i acoperă fața. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente