(video) Și-a făcut un cadou frumos de ziua ei! Nicoleta Nucă a lansat un nou single semnat de Carla’s Dreams

16266042_1347022478706421_9106935432835003589_n

Astăzi interpreta Nicoleta Nucă împlinește 23 de ani, iar cu această ocazie a hotărât să le facă fanilor săi un cadou și a lansat o nouă piesă, intitulată „Când pleci”. Piesa „Când pleci” s-a auzit în premieră la radio, în septembrie anul trecut. Acum, artista a filmat și videoclip și le-a arătat fanilor produsul final.

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams, Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) si produsa de Alex Cotoi.

„Când pleci” este încă o dovadă de încredere din partea celor de la Carla’s Dreams și le mulțumesc pentru că mă susțin. Am înregistrat piesa de ceva vreme și eram nerăbdătoare să o împărtășesc fanilor mei și publicului”, a spus artista.

Videoclipul pentru “Când pleci” a fost filmat în Chisinau în regia lui Roman Burlaca, director de imagine George Secrieru și producția echipa BRFilms, cei care se ocupa de videoclipurile Carla’s Dreams.

„Sunt fericită să le ofer cadou fanilor mei noul meu single “Când pleci” împreună cu videoclip exact de ziua mea. Mă bucur că pot să le mulțumesc în acest fel pentru susținerea lor și pentru vorbele frumoase. De asemenea, le sunt recunoscătoare celor de la Carla’s Dreams, Marco & Seba, Alex Cotoi, casei mele de discuri Global Records, dar și lui Roman Burlaca si BRFilms pentru un videoclip în care mă simt eu”, a mai spus Nicoleta Nuca.

Single-ul anterior al Nicoletei Nuca „Amintiri”, compus tot de Carla’s Dreams, are peste 5 milioane de vizualizări.

Nicoleta Nuca are deja câteva piese pe care le va lansa în următoarea perioadă, dar și o colaborare surpriză.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente