Vara durează 7 luni! Air Moldova mărește numărul de curse spre cele mai interesante destinații europene

madrid2
Foto: TheSmartLocal

Air Moldova anunță că în perioada de vară va mări numărul de curse săptămânale spre cele mai populare destinații de vară. Pentru a vă asigura conexiunea optimă cu locurile unde vă sunt prietenii, familia sau visurile.

Orarul de vară al companiei aeriene de stat din Moldova este lansat pentru ca să economisiți timp și bani, și ca să vă puteți revedea mai ușor și mai comod.

În perioada 26 martie – 28 octombrie puteți zbura mai des la Moscova (patru zboruri zilnice) și Sankt-Petersburg (două zboruri zilnice), Krasnodar (patru zboruri săptămânale), Madrid (trei curse săptămânale), Frankfurt (curse zilnice), Lisabona (trei curse săptămânale), Bruxelles (trei zboruri pe săptămână), Florența (trei zboruri săptămânale), Londra (două curse pe săptămână), Roma (șase zboruri săptămânale) și Verona (curse zilnice).

Estul Europei

Krasnodar

 

Krasnodar Photo Credit: Lost in Krasnodar
Krasnodar Photo Credit: Lost in Krasnodar

Din 28 aprilie 2017, Air Moldova lansează o cursă nouă spre Krasdonar, care va avea zboruri de patru ori pe săptămână. La Krasnodar, dacă nu știați, se află cea mai mare fântână stropitoare din Europa.

Moscova

 

Moscova Photo Credit: www.mrwallpaper.com
Moscova Photo Credit: www.mrwallpaper.com

Cei care încă nu au fost la Moscova, acum au mai multe șanse să o facă. Air Moldova va opera patru curse zilnice spre capitala Rusiei. Astfel, să stați la o terasă în Piața Roșie poate fi o opțiune bună pentru o escapadă de weekend sau o vizită de familie, sau, de ce nu, un concert major. În această vară, la Moscova, vor cânta Depeche Mode, Three Days Grace și Marlyn Mason.

De asemenea, odată cu mărirea frecvenței de zboruri, începând cu această perioadă, schimbul biletului pentru aceeași zi spre / din Moscova se face în condiții mult mai avantajoase.

Sankt-Petersburg

 

Sankt-Petersburg Photo Credit: Lonely Planet
Sankt-Petersburg Photo Credit: Lonely Planet

Spre Sankt-Petersburg vor fi operate câte două curse zilnice, suficiente ca să vă duceți ziua, să experimentați o noapte albă (desigur, și o vizită la muzeu) și să veniți înapoi. O zi cât două zile.

Partea de mijloc a Europei

Frankfurt

 

Frankfurt Photo Credit: Evening Standard
Frankfurt Photo Credit: Evening Standard

Frankfurtul e unul din cele mai mari hub-uri de curse din lume. De aici spre orice destinație de pe glob e cât o aruncătură de băț. Din Frankfurt găsiți bilete ieftine spre Cuba, Malaysia, Namibia sau Argentina, și acestea sunt doar câteva destinații. Astfel, în perioada orarului de vară, din Chișinău se va zbura zilnic spre Frankfurt, iar marți și joi, zborul va fi după-amiază.

Europa de Sud-Vest

Madrid

 

Madrid Photo Credit: varzesh11.com
Madrid Photo Credit: varzesh11.com

Air Moldova va reîncepe să opereze zboruri la Madrid și nu doar așa, ci va avea trei curse săptămânale. Și dacă e Madrid, e Real Madrid. Poate chiar prindeți bilete la sfârșitul de campionat al Spaniei. La 23 aprilie este următorul El Clasico, chiar pe Santiago Bernabeu din Madrid.

Lisabona

 

Lisabona Photo Credit: liag.pt
Lisabona Photo Credit: liag.pt

Lisabona e una din cele mai recomandate destinații ale Europei în 2017, datorită istoriei bogate, culturii diverse, oceanului, și nu în ultimul rând, datorită faptului că prețurile în Portugalia sunt mai joase decât în restul Europei. Astfel, Air Moldova mărește numărul de curse săptămânale de la una la trei.

Mai multe informații despre orarul de vară, dar și despre promoții vedeți pe airmoldova.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente