Tinerii creativi pot beneficia de sprijin financiar pentru lansarea unui produs mediatic online

Businesswoman Working At Her Office Desk With Documents And Laptop
Foto: ID:54866588

Departamentul Mass-Media al Fundației Soros-Moldova deschide un MediaLab, care va sprijini lansarea de produse multimedia inovatoare. Laboratorul așteaptă tineri specialiști cu abilități în jurnalism (scris, foto, radio/TV, on-line), în arte, în domeniul IT etc., cu idei creative și cu spirit de echipă.

Laboratorul va încuraja formarea echipelor de creație și, timp de câteva luni, va sprijini efortul acestora în pregătirea proiectelor-pilot de produse mediatice on-line inovatoare, care să abordeze din diverse perspective probleme sociale de actualitate.

Echipele de creație vor fi sprijinite prin consultanță, mentorat, evaluare la toate etapele: de la idee până la materializarea acesteia. Echipele care vor reuși să propună cele mai bune proiecte de produse multimedia vor beneficia de sprijin financiar pentru lansarea lor.

Toți doritorii de a participa la MediaLab sunt îndemnați să trimită CV-ul pe adresa directorului departamentului, Victoria Miron, [email protected]. La aceeaşi adresă puteţi solicita informaţii suplimentare despre proiect.

Termenul limită de expediere a CV-urilor este 6 februarie 2017, ora 18.00.

Coordonatorul MediaLab va anunța fiecare participant unde și când se va întruni echipa în prima ședință.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente