(video) „The Motans” va susține primul concert la Chișinău. Află detalii când și unde va avea loc

123

The Motans, cea mai fresh voce de pe piața muzicală din Republica Moldova și România va susține primul concert la Chișinău, asta după ce fanii îl tot întrebau când îi vor putea vedea prestația pe scenă.

Concertul va avea loc pe 11 februarie, ora 22.00, la Skybar (str. Albișoara 4). Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Îndrăgostiților, așa că ia-ți dragostea de mână și mergi să sărbătorești alături de The Motans, iar dacă ești singur nu te întrista pentru că niciodată nu știi când te poate lovi săgeata lui Cupidon.

Prețul unui bilet este de 80 de lei la prezentarea cardului Isic și 100 de lei pentru toți ceilalți. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

The Motans este un artist din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat în ultimele luni. Denis este un tânăr de 27 de ani care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, în urmă cu doar un an. Mai multe detalii citește aici despre solistul proiectului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente