Omorul Cristinei Parhomenco: Mai mulți polițiști din Strășeni au fost sancționați, iar unul, concediat

collageplad-e1481022799980-1140×641-1-1140×641

Inspectoratul General al Poliției anunță despre finalizarea anchetei de serviciu cu privire la acțiunile întreprinse de polițiștii Inspectoratului de Poliție Strășeni, în cazul omorului fetei de 14 ani, găsită moartă la sfârșitul lunii noiembrie 2016.

Astfel, ofițerul de sector din cadrul IP Strășeni a fost concediat din funcție, șeful de sector și șeful Secției ordine publică au fost sancționați disciplinar cu mustrare iar Șeful IP Strășeni a fost sancționat disciplinar cu retrogradare cu un grad special.

Amintim că, la începutul lunii decembrie conducerea IGP a inițiat o anchetă de serviciu internă pentru a stabili dacă polițiștii Inspectoratului de Poliție Strășeni și-au îndeplinit obligațiunile de serviciu prompt și imediat.

Conducerea IGP nu tolerează astfel de încălcări disciplinare în Poliție. Indiferent de grad, statut sau funcția deținută, toți angajații Poliției, în cazul în care, nu-și vor îndeplini atribuțiile de serviciu și nu vor da dovadă de responsabilitate și integritate, vor fi sancționați, inclusiv până la concediere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente