(video) Ciocana: Aleea de pe bd. Mircea cel Bătrân ar putea fi renovată în acest an

11855644_919295271477016_7522050092729031202_n

Până la finele acestui an, aleea de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chișinău ar putea fi renovată. Conducerea sectorului Ciocana susține că printre lucrările care urmează a fi făcute este schimbarea pavajului, a sistemului de iluminat, schimbarea elementelor decorative ș.a, scrie Realitatea.md.

Pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan susține că resurse financiare pentru reabilitarea integrală a aleii au fost solicitate din bugetul municipal și anul trecut, însă banii nu au fost găsiți: „Sper că anul acesta, la insistența noastră, vom putea reabilita aleea de pe Mircea cel Bătrân, unde se plimbă sute de oameni. Vrem să restabilim întreg pavajul, zona verde și iluminatul public”, a declarat Galina Bostan.

Vicepretorul sectorului Ciocana, Igor Moraru, susține că acum se acumulează mijloace financiare pentru lucrările de reparație ale aleii: Intenționăm să schimbăm și elementele decorative, de asemene, ne dorim să instalăm și un sistem de irigare a gazonului, sperăm că ne reușească anul acesta să restabilim măcar o porțiune”, a declarat funcționarul.

Igor Moraru susține că există deja o schiță de proiect în baza căreia se va face și un deviz de cheltuieli, la moment funcționarul nu a putut să estimeze suma lucrărilor ce urmează a fi realizate.

Potrivit conducerii sectorului Ciocana, în viitorul apropiat, pe bulevardul Mircea cel Bătrân se lucrează la rețelele de canalizare și la rețelele termoelectrice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente